reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze wizyty u lekarz, USG ...:)

reklama
Dorota bidulko..Nie ma się co dziwić, że nie spalas.. Wszystkie tu myślą o Tobie!!

Tekila..A czemu Ty nie wypowiadasz się w żadnym innym wątku tylko w tym, skoro jesteś jedną z nas??

Trzymam kciuki za Twoją wizyte, jak widzisz wiele z nas jest po przejściach i każda boi się swojej wizyty.. A nawet te co po przejściach nie są się boją i tyle.

Moje zdanie jest takie, że każda ma prawo wyrazić co sama kiedyś przeszła i przeżywała..może i nie trzeba, ale ma prawo.

Ja tez mam mega stresa wiec sprawdzam mojego malucha jak szalona czy jest serducho.. Trzeba sobie jakoś radzić..

Kciuki Tekila za Twoją wizyte i inne!!

Lili może żeby wilk był syty i owca cała załóż wątek nasze niepokoje... bądź coś w tym stylu .. wtedy jeśli komuś nie pasuje nie będzie musiał tam zaglądać i się dodatkowo stresować

Linka, każda może założyć hihi. W sumie jest to nie najgorszy pomysł ale chyba nie ma co tak szaleć..na ogolnym to póki co też taki wątek :-)
Może niech cię inne dziewczyny wypowiedzą?
No I ja jednak nie rozumiem, czemu Tekila do głównego nie zagląda..tam nie jest tak nerwowo w obecnej chwili..

Tez nie rozumie z tym ze mi osobiście zrobiło by się przykro na miejscu Doroty , bo skoro pisze do nas nadal to widać ze szuka naszego wsparcia i ze w jakiś sposób nas potrzebuje i jestem całym sercem z nią tak jak i nie jedna z nas .... i nie chciałabym aby przestała pisać gdy nas potrzebuje i potrzebuje się wyzalic ..

Mnie się osobiście wydaje że osobny wątek do takich przeżyć nie byłby zły ale z drugiej strony czym więcej wątków tym trudniej się połapać co i gdzie
A przecież nikt tu nikogo nie chce straszyć a nie którym jest lżej na sercu jak mogą się wygadać bo nie każdy ma do kogo czy nie ma odwagi żeby mówić o tym w realu a też mi się wydaje że dziewczyna jest łatwiej jak maja kogoś kto przeżył Coś podobnego więcej zrozumienia itd

Dobra dziewczyny po prostu się z Wami pożegnam i tyle. Nie rozumiecie to nie. Pisze na każdym wątku a ten też obserwuje co jest logiczne. Powodzenia i część .

Napisane na ALE-L21 w Forum BabyBoom

Hehe no sorry dziwne zachowanie.. Zadalam Ci pytanie, dziewczyny przedstawiły swoje zdanie a Ty wybierasz co? Ucieczka? Foch? To Twoh wybór, szanuje wiec :-)
Nikt też nie miał pretensji o to, że wyrazilas własne zdanie bo masz do tego prawo.
Może i piszesz na innych wątkach ale kurcze, chyba baardzo rzadko bo nie kojarzę by częściej niż tu..

Tak wiec powodzenia również życzę i cześć.

Wiem że zasmiecam wam tu ten wątek, przepraszam :-(,
Nie chce aby ktoś czuł się źle wchodząc tutaj.

Leżę na łóżku, badania zrobili, z Ginekologicznego wszystko ok, macica odpowiada wiekowi ciąży :-(, strasznie to dziwne, czekam na usg.

reklama
Do góry