reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze wizyty u lekarz, USG ...:)

Em ka w sumie wątek przepisowy nie byłby zły :)
co do mięsa, jem wszystko, prócz tatara, i ryb. ale ja wole dopieczone mocno.
Dorota Em ka ma racje, chodź na głowny :)

reklama
Nieeee! Chodzi o zwierzęta! Nie o mięso.. Ja tu mam na każdym kroku i ma się wystrzegać szczególnie rodzących lub maluchow. Szkoda zcsynem na farmę mieliśmy jechać..

Co jest, na którą te wizyty??

Ja czekam do 14:) wtedy gin przyjdzie do gabinetu. Siedzę grzecznie w poczekalni i was czytam:)

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

:) smaka mi narobisz! Ja zaopatrzyłam sie w twixa żeby malucha rozruszać przed badaniem:) zjem go taj za 15 min:D

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

reklama
Zana chyba dzis bez scanu, tylko gin. Agucha ma dopiero późnym popołudniem Gosia chyba tez jeszcze nie. Aob tez popołudniu.

Ivi dobry pomysł! Mój wczoraj spal.. Nawet nie zamachal ale serce pokazał i wystarczyło.

Zle mi się zrobiło po tej roladzie..Nie chciej..

Do góry