reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty u lekarz, USG ...:)

Lilith kurcze tyle stresu.. i to jeszcze tak na ostatnią chwilę byłaś ale super,że we wtorek jest szansa oby wtedy się udało. . Mój też fika zawsze i tez było ciężko pomiędzy. . A o teście pierwsze słyszę. .

Milagros no to chyba już będzie mała laleczka gratki ☺

reklama
W koncu dotarłam do domu.. Mogę przysiąść i spokojnie poczytać.

Milagros gratki dziewuszki!

Moj lobuz.. Kiepskie zdjęcie bo ciężko było cokolwiek ująć.
Od razu co mi pow.to ze pecherz pusty..Grr wiedziałam, że za późno się zalalam..

Załączniki

• DSC_0383.JPG
    DSC_0383.JPG
    735,5 KB · Wyświetleń: 115
Tak pełny obowiazkowo bo malucha wypycha. Z tym, ze ja przez brzuch scan juz od 8 tc. Trzeba wypić godzinę przed scanem ponad litr..

Lilith, dobrze, że udało się jeszcze ten termin załatwić, nie ma co martwić się na zapas, a jak ma długie nogi, to dobrze :) W zespole Downa kości udowe i ramieniowe są krótsze niż wskazuje na to wiek ciąży.
Co do pęcherza to zawsze musiałam mieć pusty do badania usg.

Karola się odzywała po wizycie, bo nie widziałam?

A to moja córcia ze środy :)04.05.2016.JPG 04.05.JPG

Nie wiem dlaczego to drugie wstawia się pionowo :(

Załączniki

• 04.05.2016.JPG
    04.05.2016.JPG
    457,3 KB · Wyświetleń: 123
  • 04.05.JPG
    04.05.JPG
    326,3 KB · Wyświetleń: 117
Co do płci to ja uwierzę na 100% po polowkowym k wtedy będzie szal zakupów :D

Dziewczyny śliczne dzidzie macie miałam dodać zdjęcie z prenatalnego ale poczekam do kolejnej wizyty i dodam nowe świeże :)

Lilith myślę że dzidzia we wtorek da się zmierzyć, tam gdzie ja chodzę kobiety wchodzą nawet po trzy fazy na USG bo dzidzie nie tak się układają.

Wysłane z mojego Lenovo TAB 2 A8-50F przy użyciu Tapatalka

Keejti spokojnie, tez się dowiesz. Niedlugo Ty idziesz. Ja jeszcze musze tez poczekać i gdyby nie prywatne to do polowkowego..
Milia urocza! Nie ważne jak się wkleja, Widac pięknie.
Ciekawe czy we wtorek się pokaże. On nóg niemierzyl ale widziałam, to rzuca się w oczy jednak. Syn tez miał długie a cora krótkie hihi.
Milagros pocieszylas mnie tym postem :-)

Dex chował się zawsze na prywatnym za lozyskiem za to.. I babka zdjęć nie mogła zrobić z tym, ze to notoryczne było..

reklama
Lilith to normalna sytuacja :) dzieci nie zawsze układają się super ;) dziwię się że nie kazali Ci usiąść i odczekać chwilę i spróbować jeszcze raz, u nas tak robią. Jak byłam z koleżanką to jedna babka miała trzeci raz wchodzić bo dzidzia ciągle nie tak ułożona ;) więc głowa do góry :)

Milia ja mam podana na tych badach prenatalnych długość kości udowej i wg tych wykresów jest prawie że idealnie, więc chyba dobrze? Zaczynam sobie dokładać bo za długo spokojna byłam.

Wysłane z mojego Lenovo TAB 2 A8-50F przy użyciu Tapatalka

Do góry