reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty u lekarz, USG ...:)

Ah co do łożyska podobno teraz jest z tyłu więc pewnie chodziło wtedy po prostu o chwilowe położenie ;) duphaston dalej mam brać,maść dostałam na podrażnienia w sumie bardziej uczulenie. Przytylam 700gram od ostatniej wizyty więc po bólu zęba śladów nie ma co do wagi[emoji14]

Wysłane z mojego Lenovo TAB 2 A8-50F przy użyciu Tapatalka

reklama
Milagros, dlaczego zaczynasz sobie dokładać, jak jest w normie? :)
Nawet gdyby krótsza była kość udowa, to też nie znaczy od razu, że coś jest nie tak, to tylko jeden z parametrów, który w połączeniu z innymi może coś oznaczać. Dziecko nie zawsze rośnie równomiernie i na różnych etapach ciąży zdarzają się spore dysproporcje między wymiarami główki, brzuszka, czy kości udowej.
Nie chciałam tym wpisem nikogo stresować, tylko pocieszyć Lilith :)
Poza tym dziecko może mieć po prostu krótkie nóżki, nie każdy ma przecież jak modelka;)

Milia ja już te wyniki tak przestudiowalam wszystko w necie poczytalam, tak mam po prostu zawsze, że wszystkim ze się przejmuje a później mi przechodzi :) więc nie miej wyrzutów sumienia, nie nastraszylas mnie ;) ale jak każda kobieta lepiej się upewnić 10razy :)

Wysłane z mojego Lenovo TAB 2 A8-50F przy użyciu Tapatalka

Milagros judynia moja miała krótkie nogi, nie jakoś bardzo ale długością nie powalaly i tak jest do teraz. Ja tez mam takie mało długie..
Za to ja wyniki kiedyś wszystkie tez sprawdzalam, to normalne.

Dziewczyny super ze wizyty udane :)))

2nn3csqvlpqqv7gd.png

1usasg18vftrzndq.png

zalwh00cp3f54s2w.png

Dzoasia jak mi przykro :( dużo siły życzę :*
Ivi i kurczę to się zestresowalas trochę . Ja przy jednym nie mam za bardzo kiedy odpocząć a co dopiero przy 3
Mała gratulacje :)
Keejti dobrze że fika :)
Em ka u mnie w pracy też tak parę osób miało :/ super że krwiaka nie ma ♡
Mania zdj nie widzę ale gratulacje
No widzisz jaki łobuziak. Też pewnie bym się stresowała jak Ty bo to samo przychodzi
Cieszę się udało się z wizytą na wtorek :*
Sz też bardzo fikal i były trudności z pomiarem a teraz ok
Millagros super ♡♡♡♡
Milia córcia ♡

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry