reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, USG, zdjęcia naszych fasolek....)

reklama
Gragorajka, tak mialam przedwczoraj i mam juz pecherzyk na 6 mm ale nie widac nic poza tym, bardzo mnie to zmartwilo ale lekarz powiedzial ze jak na taki malenki pecherzyk to normalne i mam sie nie martwic. ale jak czytam to inne mamusie majá mniejsze pécherzyki i ladnie widac juz:/ u mnie to ok 5 tydzien i 2 dzien ... kalkulatory roznie podajá :/

przepisal mi cyclogest (progesteron) i powiedzial ze mam sié pojawic za okolo 10 dni i na pewno bedzie dobrze, zalecil zero sexu i ograniczyc stres bo widzial ze az sie cala trzeslam z nerwow.

Gragorajka- może miałaś też owulkę później?!?!?!Ja miałam USG dokładnie w 5t4d i też gin oprócz pęcherzyka nic nie widział i kazał mi się nie martwić!!!!!Ja mam kolejne USG 27 i latam cała ze strachu czy na pewno wszystko jest w porządku. Jedynie mnie uspokajają mdłości, ale te też potrafią wykończyć......Będzie dobrze zobaczycie dziewczyny musimy tylko moooocnooo wierzyć w nasze maleństwa!!!!!

No ja się denerwuję jak nic bo już raz usłyszałam na pierwszym USG że jest źle. To moje drugie podejście wiec wchodziłam tam ze łzami w oczach. A ten lekarz to jeszcze jakiś cham teraz dopiero zaczełam czytac opinie na stronach i wszystko tak jak na mojej wizycie. No nic. Spokoju spokoju i spokoju. Teraz mam miesiąc l4 więc bede odpoczywać. Wczoraj tez miałam wizyte u mojej gin i jedynie miałam podwyzszone coś tam w moczu a tak poza tym wpożo.

Ja juz po wizycie.
Moja dzidzia ma 8 tyg i 3 dni i mam termin na 28 pazdziernika,ale zostaje z Wami jesli oczywiscie mi na to pozwolicie :-) serduszko pieknie bilo! wszystko jest ok :-D jestem jeszcze w lekkim szoku,bo 18 lutego bylam u ginekologa i ona wykluczyla ciaze,wiec spodziewalam sie dzidzi max 7 tygodniowej,a tu takie rzeczy :-D jak tam pozostale wizyty Dziewczyny??

reklama
Ja juz po wizycie.
Moja dzidzia ma 8 tyg i 3 dni i mam termin na 28 pazdziernika,ale zostaje z Wami jesli oczywiscie mi na to pozwolicie :-) serduszko pieknie bilo! wszystko jest ok :-D jestem jeszcze w lekkim szoku,bo 18 lutego bylam u ginekologa i ona wykluczyla ciaze,wiec spodziewalam sie dzidzi max 7 tygodniowej,a tu takie rzeczy :-D jak tam pozostale wizyty Dziewczyny??

Gonisz mnie gonisz :)

Do góry