reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, USG, zdjęcia naszych fasolek....)

reklama
Ufff...tu tez doczytałam wreszcie do końca, ale czytało się super bo same dobre wiadomości:-)
Gratuluję zdrowych dzieciaczków!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ariena, super wiesci, ja wiedziałam, że będzie dobrze!

MamaKubulki, przykro mi, że teraz Ci smutno.. ale wierzę, że będzie dobrze i to już niedługo.

A ja we wtorek będę miała chwilę prawdy, czy Sebastianek zachowa siusiaka.. Mi chyba w gruncie rzeczy wszystko jedno i synka bym chciała, bo wiadomo mam córcię, mąż by się pewnie cieszył.. zwłaszcza że u nich w rodzinie wszyscy mężczyźni dzielą pasję motoryzacyjną, a z babami to se nie pogada ;) I córcię bym chciała.. dla Zuzi pewnie fajniejszaby była siostra, wiem, ża teściowa też by się bardzo cieszyła z panienki, ona samych chłopow miała :D Tak więc 50/50. Dla mnie naprawdę ważne jest tylko aby było zdrowe!!! Myślę także, że mąż oszaleje na punkcie córci, a Zuzia na punkcie braciszka.. więć naprawdę wsjo rawno ;)

Ariena, super wiesci, ja wiedziałam, że będzie dobrze!

MamaKubulki, przykro mi, że teraz Ci smutno.. ale wierzę, że będzie dobrze i to już niedługo.

A ja we wtorek będę miała chwilę prawdy, czy Sebastianek zachowa siusiaka.. Mi chyba w gruncie rzeczy wszystko jedno i synka bym chciała, bo wiadomo mam córcię, mąż by się pewnie cieszył.. zwłaszcza że u nich w rodzinie wszyscy mężczyźni dzielą pasję motoryzacyjną, a z babami to se nie pogada ;) I córcię bym chciała.. dla Zuzi pewnie fajniejszaby była siostra, wiem, ża teściowa też by się bardzo cieszyła z panienki, ona samych chłopow miała :D Tak więc 50/50. Dla mnie naprawdę ważne jest tylko aby było zdrowe!!! Myślę także, że mąż oszaleje na punkcie córci, a Zuzia na punkcie braciszka.. więć naprawdę wsjo rawno ;)

No to kochana jutro mamy dwie chwilę prawdy , ja jutro też na 17 usg połówkowe ;:tak: Zżera mnie ciekawość czy Pani potwierdzi mi córeczkę czy też będę miała następne zaskoczenie....;-) Oby do jutra :-)

reklama
My dzisiaj też mamy wizytę o godz 15, i mam nadzieję, że tym razem lekarz da nam pewniaka, ze córcia, chociaż mój mężczyzna nadal się łudzi, że będzie miał syna, zobaczymy... :)

Do góry