reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, USG, zdjęcia naszych fasolek....)

Jestem Kochane:tak::tak::tak:

Bardzo dziękuję za kciuki;-);-);-);-) Jak zwykle się przydały

Wszystko jest OK. Potwierdzona " Cipolacha" ;-) waga 452 , USG trwało 40 minut robiliśmy wszystko , ale ani na sekundkę nie pokazała buźki...uparciuch mały:tak: Wszystkie wymiary w porządku nie ma się do czego przyczepić:-) Mój S chyba miał jeszcze resztki nadziei na syneczka, bo miał taki "sztuczny" uśmieszek po badaniu:confused2: ehhh , mam nadzieję, że oswoi się z sytuacją. Zresztą Pani Doktor powiedziała , że mój S ma iść do kolegów którzy mają synów i nauczyć się jak robi się syna!!!!:tak:

Jestem zadowolona z wizyty , jeszcze raz dziękuje barrrrrdzo za kciuki:tak:

reklama
Anisiaj.. Ja prowadzę ciążę u dr. Kozickiej, tez przyjmuje w Babce. Ona na USG kierowała mnie do dr Szewczyka i tylko u niego robię. :) dr Kozicka zajmuje się mną ginekologicznie od lat i prowadziła tez ciążę mojej koleżanki.

DzikaBez, Zuzie urodziłam 11 dni po terminie, ważyła 3690 :)

Korba gratuluje córeczki:tak:

przypomina mi się sytuacja jak szwagierka była w ciązy. On cały czas mówił, że będzie syn bo on ma za dobre plemniki na dziewczynkę. Nawet jak płeć była potwierdzona to mówił, że będzie syn i co... mają córkę :-D
A pamiętam jeszcze jak dla mojego męża mówił, żeby przyszedł na lekcje to on mu powie jak się syna robi(mają też 7 letniego synka) i chyba coś go nauczył bo będziemy mieli Macieja :-)

reklama
Do góry