reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, USG, zdjęcia naszych fasolek....)

reklama
MatkaEwa gratuluję, bardzo się cieszę, że też Twój synek zdrowo rośnie ! Nawet szybciej niż mój :)o całe 50 g jest większy a ten sam tydzień ciąży mamy wg om.
I fotki śliczne ! Fantastyczny dziś dzień :):)

Agacia, cieszę się, że i u Ciebie wszystko dobrze !

Robaczku to pewnie dlatego , ze ja też szybko rosnę :zawstydzona/y::-) . Też się cieszę , że wieści dobre - to naprawdę dobry dzień !!!!:tak:
Oj, mi się też rośnie i rośnie.....
Ale mój młody jakby ciut wolniej niż na początku, wiem, że to nie jest miarodajne ale tym razem termin z usg wyszedł mi na 8.06 a do tej pory, od samego początku na 7 ( wg om na 13 ale owulkę miałam wcześniej ). A Tobie ?

Robaczku no mi teraz z usg też wpisali 08.06 :-). Z OM wychodzi mi 14. 06 . A w 12 tygodniu po prenatalnych napisali 10.06. Więc myślę , że pomiędzy 8 - 14 . 06 urodzę :-).

O to coś czuję MatkaEwa, że będziemy o sobie bardzo myślały na porodówce :) Ja u siebie stawiam coś koło 7-8. Tak mi się marzy żeby się urodził 6. To będzie 6.06, a mój starszy ma 7.07 :)

:) No fajnie by było 06.06 :). Ja też wolałabym wcześniej niż później. Wojtka przenosiłam 9 dni i stres był straszny. Tak więc rodzimy wczesniej !!!! Pełna mobilizacja !! Umawiamy się na 06.06 :-D

reklama
Do góry