reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, USG, zdjęcia naszych fasolek....)

Jestem ;-)
Maluszek zdrowy, ruchliwy, waży ok 500g :-) serduszko, żołądek, żebra, kręgosłup wszystko ładnie widoczne, tylko buźki nie dało się zobaczyć bo ciągle się obracało.
Na poprzedniej wizycie dr powiedział że skłania się ku dziewczynce a teraz maluch się tak kręcił że dobrze nie dało się podejrzeć ale gin dostrzegł "wypukłość" która wg niego wskazuje na chłopca ale powiedział że następnym razem powinno się potwierdzić ;-) także nie w sumie nie wiadomo czy będziemy mieć Laurę czy Igora :-D

Dostałam Munural na bakterie w moczu no i dalej duphaston.
Nie przybrałam nic na wadze ale na szczęście maleństwo rośnie zdrowo :tak:

reklama
Kingusia- gratuluje wiyty, całkiem duze to Twoje maleństwo, więc nie przejmuj sie swoją waga (swoją drogą będziesz maiła jedno zmartwienie mniej po porodzie bo od razu bedziesz wyglądała jak przed ciązą)
A kiedy następna wizyta?

Ostatnia edycja:
Gratuluje udanych wizyt i trzymam kciuki za następne wizytujące. Mi się zmienił termin wizyty na:
12.02.2013r. godz 14.20 - USG połówkowe.

Kingusia gratuluje zdrowego , dużego dzidziusia !!!! Trzymam kciuki za pozostałe dziewczyny wizytujace . Ja też dziś byłam na kontrolnej , ale bez usg . Zbadał tylko , powiedział , ze "wszystko spoko". Ciśnienie ok , waga w górę :zawstydzona/y:.

Kingusia gratuluję :)
MamaEwa również gratulacje :) najważniejsze,że wszystko ok ale chociaż popatrzeć by dali ;-)

ale teraz jestem ciekawa ile mój Pączek waży.Bo nie był ważony teraz tylko dokładniejsze badanie będzie na połówkowym..Hmm Hmmm..

Kingusia - Super wielkie gratulacje udanej wizyty :-) Kiedy następna wizyta???
MamaEwa
Super ,że wszystko ok, a waga rośnie prawie u każdej z nas-- więc luzik kochana nie jesteś sama

NATIS czekam na Ciebie!!!!!!!!

reklama
Kingusia91 gratuluje udanej wizyty, szkoda ze maluszek sie nie chcial ujawnic z plcią, no ale najwazniejsze ze duzy i zdrowy. Spora dzidzia pol kg :) a Ty nic nie przytylas, zazdraszczam....

MatkaEwa fajnie ze wszystko ok, a waga no coz u mnie tez nieublagalnie ciagle w gore....

Do góry