reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, USG, zdjęcia naszych fasolek....)

reklama
Miałam CC, i to jest wskazanie do drugiego CC. Gin mi powiedział że nikt nie może mnie zmusić do porodu SN jak pierwsza miałam CC. Więc pewnie umowie się z nim kiedys tam na termin. A i z OM mam termin na 31.05.2013 wiec pewnie dziecie bedzie majowe ale was nie opuszcze o nie :)))

mama śliczna dzidzia!! Ciesze się ze wszystko jest dobrze :* I ja w 1 ciaży dopiero w 20tyg dowiedziałam się na 200% ze będzie synuś wcześniej to ginka rózne teorie miala z przewagą "Wie Pani, no ja tam nic męskiego nie widzę" :nerd: No ale na prenatalnych wszystko się pięknie wyjaśniło i gince było trochę głupio jak na kolejnej wizycie się pochwaliłam ze już WIEM :-D

ja również jestem po wczorajszej wizycie. Dzidziuś ma już 2 cm :) na usg ładnie widać nóżki, rączki no i dużą główkę. Od dzisiaj mam L4 wiec będe wypoczywać. Mam jakieś bakterie i dostałam globulki dopochwowe a poza tym moje wyniki ok. Oby dzidziuś rósł ładnie, kolejna wizyta 11 grudnia i będzie to usg genetyczne. Pozdrawiam

wszystkim mamusiom które wizytowaly jeszcze raz olbrzymie gratulacje! Jejuuuuu jakie usg :-D jaka duza juz dzidzia....... az mi sie plakac chce....

Fioletowa trzymam kciuki!!

reklama
Do góry