reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, USG, zdjęcia naszych fasolek....)

reklama
Z fasolką wszystko ok:-) nie wiem czy wybrałam dobrego lekarza, bo nie mówi za dużo, trzeba z niego wyciągać. Ale pewnie jak by sie coś niedobrego działo to by mówił. Miałam zrobione CRL aby ustalić tydzien ciązy i termin porodu - 9t4d i termin 18.06. Z tego co sama wyczytałam z tego badania to fasolka ma 32mm. Dostałam następujące wyniki do zrobienia: glukoza, morfol., grupa krwi (bo jeszcze nie znam:wściekła/y:), RPW/WR i HBsAg. Następna wizyta 15.12 i jak bede miała wyniki to założą mi kartę ciąży.:-)

Justa, super, gratulacje.
Tak zauważyłam, ze niektórym późno zakładają te karty ciąży. Ja mam od 8 tygodnia, kiedy gin zobaczyła bijące serduszko. Już mam w niej powpisywane wszystkie wyniki badań (mocz, krew itd), ciśnienie z 2 pomiarów.

reklama
Justa- gratulacje, a co do lekarza do zależy jakie masz odczucia lepszy taki któremu ufasz nawet jeśli nie jest gadułą, mój lekarz też do rozgadanych nie należny a kartę będę miała przy następnej wizycie założoną jak będę miała wyniki, zazdroszczę Ci tego 18 też chce wtedy urodzić

Do góry