aguska24mir
mama Pawełka :)
kobietki za dzisiejsze wizyty &&&&&
julix fajnie ze mała duza i gratki za pozwolenie
madzia ten lekarz to gbur oby na nastepenej wizycie był milszy i bardziej konkretntny ale najwazniejsze ze z dzidzia oki
julix fajnie ze mała duza i gratki za pozwolenie
madzia ten lekarz to gbur oby na nastepenej wizycie był milszy i bardziej konkretntny ale najwazniejsze ze z dzidzia oki

GRATULACJE
... nie wiem czy to tylko w przychodni szpitala bielańskiego tak jest czy w innych też, no ale cóż... ostatnio nie dostałam skierowania na badania (te ogólne) więc nie mam co tu się rozpisywać... lekarz zbadał, szyjka już się więcej nie skróciła (mam 2 cm) i jak było opisane "szyjka miękka, otwiera się na opuszek palca", także mam brać leki w dalszym ciągu (chociaż w zeszłym tygodniu jak byłam po receptę na luteinę to gin powiedział, że do przyszłego piątku mam brać a potem odstawić).. dostałam skierowanie na badania ogólne i następna wizyta za miesiąc 18/06/2013... generalnie ciesz się, że szyjka bardziej się nie skróciła, ale nie dostałam skierowania na usg ani ktg (chociaż mówiłam, że brzuch mam twardy w zasadzie codziennie, a ostatnio brzuch mnie pobolewa jak na @)... nie wiem, czy tak powinno być? jedyna co powiedział, to że jak coś się będzie działo to mam przyjechać wcześniej... jakoś tak zaczynam się bać czy na pewno wszystko ok jest z małą...