reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, USG, zdjęcia naszych fasolek....)

Współczuję Ci - piękny prezent świąteczny Ci zafundowała. Nie dość, że tyle wydatków, bo święta, to jeszcze to. Naprawdę mi przykro. Na pocieszenie będziesz miała to fantastyczne USG - tylko pozazdrościć. Ja nawet nie wiem, czy w tutejszej okolicy jest możliwość jakiegoś 3d zrobić, a co dopiero takiej jakości - super. mam nadzieję, że podzielisz się jakimiś małymi fragmentami.

reklama
Katerinka- no koleżanka to rzeczywiście dała ciała..., ale dobrze że lekarz jest ok., ja też uważam ze termin z usg to ten najdokładniejszy w dzisiejszych czasach to OM. powinna być tylko odniesieniem a ile dobrze kojarzę miałaś PCOS?

Katerinka- dobrze, że chociaż pensję dostaniesz...

Gratuluję udanych wizyt i zdrowych dzieciaczków (rzeczywiście zatrzęsienie chłopców :szok:) :-):-):-)

miałam co czytać, bo nie było mnie tutaj aż tydzień :happy:
Ja kolejną wizytę mam jutro i jak zwykle nie mogę się doczekać, ale zarazem boję się :rolleyes2:

Katerinka- no koleżanka to rzeczywiście dała ciała..., ale dobrze że lekarz jest ok., ja też uważam ze termin z usg to ten najdokładniejszy w dzisiejszych czasach to OM. powinna być tylko odniesieniem a ile dobrze kojarzę miałaś PCOS?

PCOS, hiperprolaktynemię, cykle bezowulacyjne i Hashimoto :laugh2: więc TROSZKĘ się zdziwiłam że zaszłam wogóle w drugą ciążę bez żadnych leków i jeszcze podczas karmienia piersią

Nayaa niestety nie pomogę . Nie mam pojęcia co to pęcherzyk nieregularny. Ale trzymam kciuki żeby wszystko się dobrze ułożyło . Daj znać jak bedziesz miała więcej informacji.
Katerinka - gratuluję udanej wizyty . A koleżanka zaniedbała na maxa :-(. Jak będziesz miała fotki z tego exstraśnego usg koniecznie musisz się podzielić :tak:.

Kciuki za wizytujące dziś &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

reklama
Do góry