reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, USG, zdjęcia naszych fasolek....)

Super dziewczyny ile dobrych wieści!!! Jak miło się to czyta :-)
Gratuluje wszystkim mamusiom ;-) i trzymam kciuki za dzisiejsze wizytujące &&&&&&&&&&&

reklama
o ho hooo... ile dobrutkich wieści.. gratuluję dziewczyny pięknych wyników.. :tak: ja muszę poczekać jeszcze jeden dzień tylko na szczęście.. nie mogę się doczekać.. 3 tyg. nie widziałam maleństwa :blink:

Tylko 3 tygodnie i kolejne widzenie? Ależ Ci zazdroszczę (pozytywnie). U mnie wyjdzie 6 tygodni (jeśli czegoś nie wymyśle).

MamaTrójki i wszystkie wizytujące dzisiaj ze mną trzymam mocno kciuki i czekam na relację!
Późno mam wizytę bo na 17:40 i na pewno będzie obsuwa jeszcze.

To i ja kochane proszę o kciuki na dzisiaj. Co prawda wizyta dopiero o 21 ale może jakoś wytrzymam. Dziś maluszek jakiś taki spokojny, i rano mnie dziwnie brzuch bolał, teraz też pobolewa, ale musi być ok

Trzymam kciuki za dziś wizytujące !!!!:-):-)
mnie na szczęscie dziś brzuszek na razie nie boli, odpukać !!! wczoraj mnie ciągło cały dzień a dziś spokój- oby jak najdłużej, mam pytanie pewnie głupie:-) ale zapytam, dziewczyny które czują już ruchy dzidzi to czujecie je po przyłożeniu ręki czy tak poprostu czujecie coś w brzuchu ? bo ja siedzę z ręką na brzuchu i poza jelitami które mi tak koncert dają nic a nic:baffled:
miłego zimowego dnia dziewczynki !!!

Dziewczyny powodzenia dzisiaj &&&&
jeny ja mam tak jak ty tylko jelita czuje jak koncertuja:) pani dr powiedziala ze jeszcze troche do tego zebym poczula chociaz na filmiku z usg maldnstwo caly czas kopie:). A i mialam juz pierwszy raz usg przez brzuch

Dzień dobry :) . Olunia no przecież piekna kość nosowa na tym zdjęciu !!!! Już koniec panikowania. Kciuki trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& moccnnnoooo !!!!
Jeny ja też jeszcze nie czuję ruchów maleństwa . A te pierwsze to tylko od wewnatrz wyczuwalne są.

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny gratuluję wizyt. Śliczne maleństwa. Zdrowe !!!!! i tylko to się liczy !!
Za dzisiejsze wizyty mocno trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Ja chyba obejrzę sobie płytkę z moim maleństwem bo mi tęskno za nim :) A do wizyty daleko...

Do góry