reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, USG, zdjęcia naszych fasolek....)

No, widze, że same udane wizyty! Gratulacje!

Isis- ja bym się nie kłuła na Twoim miejscu... To już jest bardziej inwazyjny zabieg, a poza tym na pewno denerwowałabyś się 100 razy bardziej niż dzisiaj:) Jest super i tak trzymaj!

Sa_raa- bardzo się cieszę, że u Was wszystko super!:)

reklama
Isis bardzo się cieszę , no i stresik z głowy ;-). Nie ma potrzeby żadnych dodatkowych badań . Jest ok :tak:. Kobiety w moim wieku na starcie mają statystykę 1:192 !!!!! Więc wszystkie musiałyby robić amnio :-). Dobrze , ze są te badania prenatalne i podnoszą statystyki :tak:. Mi jutro mija dwa tygodnie od badania . Gdyby coś było nie tak mieli do dwóch tygodni dzwonić. Mam nadzieję , ze jutro nikt nie zadzwoni.
Gratuluję pozostałych , udanych wizyt !!!!!

ISIS - bardzo się cieszę z wyników. Niczym się już nie martw, dzidziuś piękny, zdrowy, wspaniale rośnie - to jest najważniejsze. Nie robiłabym już żadnej amniopunkcji.

EMILKA - nie martw się łożyskiem, ono bardzo często się podnosi ku górze wraz ze wzrostem macicy. Z córką miałam łożysko minimalnie przodujące a po 3 tygodniach było już właściwe. Cieszę się, że w sumie przynosisz bardzo dobre wieści :-)

SARA - gratuluję wspaniałej wizyty :)

Ponawiam prośbę o kciuki na jutro ;-) Już mnie stresik zżera.

Natis kciuki oczywiście będą:tak: Będzie dobrze

Isis i ja bym się już nie kuła. Wyniki dobre więc nie ma potrzeby narażać maleństwa na takie coś bo na 100% bezpieczny ten zabieg nie jest

i gratuluje wam udanych wizyt. Oby tak dalej :)

Dziewczyny gratuluje udanych wizyt
Isis nawet nie wiesz jak bardzo się ciesze że wyniki sa dobre :)
Dzisiaj proszę i Ja o trzymanie kciuków za wizytujące w tym i mnie:)

Mama wikusi2010 12.12.2012 godzina 16:20 Wizyta u GINa

NikaMD 12.12.2012 godzina 16 badania prenatalne, usg

ines75 12.12.2012 godzina 16

Natis 12.12.2012

Korba32 12.12.2012 USG 4D godz 17

mama2013 ;)

Ostatnia edycja:
reklama
Ale dużo wizyt, a jeszcze pewnie kilka nie zgłoszonych. Za wszystkie &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

dziękuję :happy2: - ja nie zgłosiłam swojej wizyty, a też proszę uprzejmie o kciuki :zawstydzona/y:

Trzymam mocno kciukasy za pozostałe wizytujące

i gratuluję wczorajszych udanych wizyt :-)

PS Isis- ja też nie robiłabym amniopunkcji - będzie dobrze :-)

Do góry