reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, USG, zdjęcia naszych fasolek....)

Wiecie co dziewczyny - jesteście wspaniałe i cudowne, nigdy nie przepuszczałam, że tyle osób w sumie sobie obcych może być tak bliskich sobie...:-)

reklama
Pan doktor przebił sam siebie i przyjął o czasie..:szok:
Badanie w sumie miałam takie "na uspokojenie".
Małego nie "zważyliśmy", mierzyć też już się chyba nie da.. Ale serdusio popatrzył JEST OK UFFFF :happy2:
Pączek miał wszystko w poważaniu,odwrócił się plecami i ani myślał się odwrócić.. Lekarz mówi "to niech pani się odwróci" i w tym momencie Pączuś się ukazał. Ziewał,buźkę otwierał,ciućkał paluszki.No widok meeeega :D Zdjęcia mam ale nie chce mi się odpalać tego skanera,bo coś mu nie gra ostatnio..Mały ma strasznie chude i długie nóżki i rączki :-) 21 lutego mam połówkowe i wtedy będziemy się oglądali lepiej.
Ale najważniejsze,że duphaston tylko w nagłych bolączkach, szyjka na 5 cm, macica ok. No po prostu BOSKO..
DZIĘKUJĘ ZA KCIUKI !!! :* :* :*

Paulinka gratuluję córci :) faktycznie kobitek nam przybywa!! Z serduszkiem to fakt,można się wystraszyć ja też chodziłam zestresowana przez długi czas ale kochana na pewno wszystko będzie dobrze.Niektóre "wady" u płodu wcale nie muszą oznaczać,że coś złego będzie się działo później..Mnie mój tak uspokajał :)

też czekałam na relację Natis ale skoro pisze,że "wygląda,że wszystko ok" to jestem spokojniejsza :) Poczekamy do jutra :))

Ostatnia edycja:
No to fajnie, że u Natis wszystko dobrze. Jutro zapewne będzie obszerna relacja. Za tak długie czekanie się należy:tak:;-)

Nayaaa kochana tak bardzo się cieszę. Gratuluję:tak::-)

Uwielbiam czytać dobre wieści. Gratuluje zdrowych córeczek a tobie naya synka :)

No to teraz moc naszych kciuków idzie do:

EMILIA-CZERWCOWA MAMA2013 29.01.2013 Godzina 16:15 wizyta + wyniki badań

katka_83 29.01.2013 badanie połówkowe

i reszty dzisiaj wizytujących :))

Chciałam czekać na relacje, ale mąż mnie wymęczył i zasnęłam nie wiem kiedy. W nocy chciałam zajrzeć, ale coś BB nie chciało zaskoczyć :angry::angry::angry: Dopiero czytam - i SUPER :-):-):-) Gratulacje Dziewczyny. I fotki fajne. Ech, sama już się nie mogę doczekać swojego usg.
Natis, jak za długo każesz nam czekać na relacje, to będziemy telefonem wzywać...
Za dziś już zaciskam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

reklama
Do góry