reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, USG, zdjęcia naszych fasolek....)

reklama
Smile oj to tydzień wrażeń Cię czeka. Ale z workami mnie zastanowiłaś..Bo u mnie też występują.A z nerkami bywały problemy..Hmmm.Ale nie będę szukać u siebie objawów. Tylko takie zastanawiające to jest;-)
Ale dobrze,że u Franka jest ok :)

&&&& za dzisiaj!!!!!

Hej
Cudne wiesci z usg:-) lubie ten nasz topik bo zawsze mnie ucieszy, ze wszystko dobrze u naszych smykow:-) Czy dzis sa jakies wizyty? Jesli tak to czekam na dobre wiesci:-)

Gratuluję wszystkim udanych wizyt i zdrowych dzidziusiów!!!
Piękne zdjęcia wstawiłyście :))

NikaMD gdzie robiłaś usg 4d? Bardzo wyraźne zdjęcia :-)

NIKA - gratuluję zdrowej córeczki!!!!! Jak się cieszę :-) no i zabawę ma przednią ;-)

ISIS - gratuluję syna !!!!

SMILE - współczuję rajdu po lekarzach, ale napewno wszystko jest dobrze! No i gratuluję dobrych wieści Maluszkowych :)

hej,
ja wczoraj miałam wizytę u ginka :)
badanie połówkowe ok, wszystko zdrowe i ładnie dzidziuś rośnie, waży ok. 480 gram wg usg 21 tydzien i 5 dni.
a ja od poprzedniej wizyty przytyłam aż 0,8kg. mam się nie martwić moim przybieraniem na wadze najważniejsze że dziecko rośnie :)

iiiii... moja księżniczka ma jajeczka i została mianowana księciem :) czyli drugiego synka mam mieć :)
ale do 3 cesarek się liczy więc jeszcze jedna ciąża przede mną :D
buziaki i pozdrowionka dla wszystkich :):*

reklama
Asiulka, gratulacje :-) A przybieraniem się naprawdę nie przejmuj. Tu są i takie, które mają dużo już na "koncie ciąży" i takie, które nie mają prawie wcale. Widać później będziesz miała mniej do zrzucania...

Do góry