reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, USG, zdjęcia naszych fasolek....)

reklama
ASIULKA -gratuluję zdrowego dzidziusia - synusia :-) Do trzech razy sztuka mówisz??? :-D Mam nadzieję, że mój mąż mi tak nie powie ;-)

asiulka- gratuluje wizyty, dzidziusia i podejścia do sprawy płci (miedzy chłopcami będzie mała różnicą więc dla nich pewnie lepiej, teraz będą bawić sie autkami a później razem dziewczyny podrywać- moze moje:-D), może ja tez zdecyduje sie na 3

mama_wikusi nikt mi nie mówił że będzie dziewczyna to takie moje marzenia i po raz drugi lekarz je rozwiał, dopóki nie znałam płci myślałam cały czas że będzie dziewczynka, przy Wojtku też tak miałam :)

Smile4u no niezle nachodzisz sie po lekarzach, ale moze lepiej dmuchac na zimne? Dobrze ze dzidzia ma sie dobrze :)

Gratuluję wszystkim udanych wizyt i zdrowych dzidziusiów!!!
Piękne zdjęcia wstawiłyście :))

NikaMD gdzie robiłaś usg 4d? Bardzo wyraźne zdjęcia

Robilam na Agatowej 10, w 12 tygodniu tez, moj gin bardzo polecal to miejsce. Ja polecam do usg Panią dr Anitę Hamelę-Olkowską, trafilam do niej przez mojego gina, a potem zobaczylam jakie ma zajebiste opinie na www:
dr n. med. Anita Hamela-Olkowska opinie - ginekolog Warszawa - ZnanyLekarz.pl
Polecam ;) Koszt 250zł, chyba ze masz skierowanie to wtedy chyba za darmo, widzialam, ze ze skierowaniami tez byly kobitki.

asiulka918 gratuluje synusia i udanej wizyty! A tego przybierania to Ci zzdroszczę ;)

nie było mnie 2 dni więc napisze ogólnie

WSZYSTKIM MAMUSIOM GRATULUJE ZDROWYCH MALUSZKÓW :-):-D

wszystkie zdjęcia i maluszki na nich są przesłodkie tez takie chcę !!!!

isis Gabryś jak malowany :-)

Nika córunia :-) parka jak u mnie ;-)

asiulka masz małą róznicę wieku to chłopaki będa sie fajnie bawić razem a następnym razem będzie córunia ;-)

dzisiaj nie było wizyt ???:szok:

czyli kciuki na jutro zostają &&&&&&&&&&&&&&

NikaMD no właśnie słyszałam o tej Agatowej pozytywne opinie :-)
To bardzo blisko moich rodziców (mieszkają na Bródnie) i mojego byłego miejsca pracy (Zacisze).
Pewnie się tam wybiorę :-)

reklama
Do góry