reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, USG, zdjęcia naszych fasolek....)

reklama
Fioletowa, NikaMd, pokrzepiająco na mnie działają Wasze wpisy. U mnie z szyjką też problem, bo na połówkowym (20tc4) wyszło 2,2 mm i rozwarcie wewnętrzne z uwypukleniem pęcherza. Teraz pozałożeniu pessara bimbam sobie w domu, ale wiadomo jak to jest przy 3 latku. Całe szczęście młody chodzi do żłobka, więc więcej wokół nich kręcenia się jest po południu i w weekendy.
Będę musiała wypróbować to leżenie z pupą w górze, bo póki co to tylko poziome leżenie praktykowałam ;-)

fioletowa dobra kobieto, dzięki:tak: (wszystko zrozumialam ;-))
Jade dziś na 19:30 na konsultacje w sprawie tej mojej szyjki. Dam znać. Trzymajcie kciukasy za dobre wieści ;)

PS. Tez mam nadzieje ze tym razem urodze w 40 tygodniu a nie 2 tyg po terminie..... (byleby nie za wcześnie)
PS2. Tez zazdroszcze tym co maja 4 cm szyjki:zawstydzona/y:

reklama
Do góry