reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, USG, zdjęcia naszych fasolek....)

reklama
NikaMD, fioletowa - ja się chwaliłam 5,5 cm w styczniu, a na początku lutego już tylko 3,2. Więc nie ma co zazdrościć, bo to się może diametralnie zmieniać, a tak jak pisze fioletowa - lepiej, żeby się nie zmieniało.

Trzymam kciuki za wizyty!!!

Dmuchawcu, siusiak musi być!

Ja już wróciłam . Z dzidziusiem wszystko ok :tak:. Jednak usg było . Waga 740 gr , bardzo ruchliwy , przepływy ok. Siusiak też widziałam . Dzidziuś łapał się za głowę :-). Lekarz też u mnie dojrzał jakiś początek infekcji i mam globulki dowcipne z antybiotykiem . No i skierowanie na glukozę 75 gr. Dzięki za kciuki i dalej trzymam Dmuchawcu za Ciebie :tak:

Wenusjanka współczuje tych żylaków i grzybów... mam nadzieję że uda się szybko je wyleczyć ;-) dobrze że z dzidzią wszystko ok, i gratuluje córeczki:-)
MatkaEwa wow jaki Twój Jaś już duży :-) ech te infekcje... mam nadzieję że antybiotyk pomoże.

Dmuchawcu trzymam kciuki :-)

Wenusjanka- gratulacje córeczki:tak::tak::-D

MatkaEwa- super, że wszytsko dobrze, gratuluję zdrowego syneczka:-)zazdroszczę, że masz to juz za sobą. Ja jak na szpilkach- jeszcze nigdy mnei wizyta tak nie stresowała:sorry2:za nic konkretnego się wziąć nie mogę.
Nie będzie siusiaka to nie będzie, ale bardzo chciałabym , żeby był. A najbardziej ze wszystkiego to chyba chciałabym po prostu WIEDZIEĆ:tak:
I przezde wszystkim upewnić się, że maluch zdrowy. Relacje zdam późno, więc się nie martwcie w razie czego:-D Musze do lekarza dojechać 80km, a może przy okazji coś załatwimy w Białymstoku?:confused::cool2:Jakieś zakupki czy coś..

Wenusjanka - i zepsuli Ci niespodziankę :cool: Ale najważniejsze, że wszystko z nią dobrze. Ale Tata będzie dumny. Ja też obstawiałam dziewczynkę, bo u nas zdecydowanie dominują dziewczynki w rodzinie. Ale u Aro dziadek miał 2 synów, ojciec miał 2 synów, więc skoro to od męskich genów zależne - to chyba będzie Mikołajowi łatwiej brata sprezentować niż siostrzyczkę ;-)
Matka Ewa - ale duży Szkrabik. Mikołaj w tym wieku miał 100 gram mniej. Ale gratuluję, z całego serducha :happy2:
Dmuchawiec - czekamy na Twoją wieczorną relację :happy2:

Te infekcje :no:

Wenusjanka gratuluję udanej wizyty:tak: Super się Ciebie czyta:-)

MatkaEwa gratuluję!

Z tymi infekcjami to niestety tak jest:baffled: Co się zaleczy, to wraca:no:

MamaEwa, Wenusjanka Gratuluję dobrych wieści :) najważniejsze,że dzieci zdrowe :) co do infekcji..szybkiego wyleczenia!
Wenusjanka z tymi "dziurami"..jestem tego samego zdania :-D

Dmuchawiec zaciskam kciuki za to,żeby Bączek do Twoich Pszczółek dołączył :tak:

reklama
Do góry