reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, USG, zdjęcia naszych fasolek....)

uffff nadrobiłam wizytowy cudne wieści dziewczyny :-) nie dam rady każdej z osobna napisać ale GRATULUJE ZDROWYCH I JAKICH JUŻ DUŻYCH DZIECIACZKÓW :-):-D

Dmuchawiec trafiłam na Twoja wizytę to ściskam kciuki za siusiaczka ;-)

reklama
Wenusjanka współczuje dolegliwości i gratuluję zdrowej córci:) widać tak miało być i mieliście się dowiedzieć!:)

MatkaEwa gratuluję udanej wizyty, 740gram to już kawał mężczyzny:)

Dmuchawiec zaciskam kciuki i czekam na newsy:)

Dziewczyny kochane powiedzcie mi prosze,czy na glukoze idzie sie bez sniadania? Bo czytam na necie, co chwile inna wersja, ide jutro i nie wiem.

DzikaBez, dzieki. Tak tez myslalam. Znalazlam forum, na ktorym laski pisza,ze,trzeba byc po sniadaniu,ze tak im kazal lekarz, a jedna nawet pisala,ze ma takie pisemne zalecenia. Wiec zglupialam, ale przywrocilas mi spokoj :)

reklama
ze śniadaniem tak jak i z cytryną jedni pozwalają a inni z oburzeniem zabraniają....

Ja ma na piśmie, że mam być po lekkim siadaniu i mogę mieć cytrynę ;-)

Do góry