reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Nasze wytwory, wyroby- te pisarskie, szyciarskie... wszelakie:)

reklama
no to tuaj się pochwalę moim dziełem :) Od razu mówię że mam dwie lewe ręce do takich prac i moja śp Babcia krawcowa pewnie się w grobie przewracala jak widziała jak to kaleczyłam :-D:-D

pomysł na szybko, z powodu braku fajnych stroi w TK maxx i niechęci do wypożyczania cudzych szmat ;-)

Strój a`la Jack Sparrow :) Do tego odpowiedni makijaz, oczko o ile się uda pomalować, trochę blizn i brudziku :)

425978_599367053410264_8086485_n.jpg spodenkki ze starych legginsów, doszyłam łatki i szelki z mojego topu

487768_599367273410242_242929819_n.jpg opaska na oko z gumki z topu i opaska na czoło też z panterkowego topu :)

580706_599367553410214_934024372_n.jpg bawełniana koszulka poszarpana i z naszytą czaszką z weluru :)

wow forever - swietne skrzydełka i jaka precyzja :)

a teraz najnowsze dzieło, sweterek dla Hani :) jeszcze nie dokończony :) i podusia na obrączki dla brata mojego męża :)
Zdjęcie011.jpg14012013279.jpg

reklama
Do góry