reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Nasze wytwory, wyroby- te pisarskie, szyciarskie... wszelakie:)

Martadelko, tez bym skrzynię usunęła, ale jak cykałam foty jakoś jej nie zauważyłam:sorry2: Hania zmieniała miejsce co chwila spontanicznie, ciężko wsyzstko zaplanować. Lustra się nie czepiaj, bo w pięknej starej szafie jest!:-p

Strasznie Ci dziękuję za rewcenzje, zawsze bardzo na nie czekam!!! A któreś z tej sesji z bloga byś usunęła???

reklama
ale sobie pocukrzyłaś:-D mi też przy okazji (bo Emi oczy i oprawę oczu ma po mnie - chociaż to, no i inteligencję:-D)

no przecież szafy się nie czepiam:-p z innej beczki: jaki kolor ma ta szafa? wpada w szarość?
czy któreś bym usunęła? na pewno podwójne - pod sam koniec masz dwa takie same, jedno w kolorze, drugie czarno-białe i 7 i 16:zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
mam nadzieję, że " chuda d..." Cię nie uraziła! Sama chciałabym o sobie móc tak pomyśleć, ach... Rozmarzyłam się..

reklama
Do góry