reklama
Madzioolka
Moja Maja 09.06.2011
no nie da rady ich pomalować, raczej żadna farba się nie przyklei, na razie takie będę a za jakiś czas może znowu mnie weźmie na zmianę kolor 
Madzioolka
Moja Maja 09.06.2011
Załączniki
forever_young
Niemłoda mama Młodej
Madzioolka - szacun
A co do wykroju to mnie na czymś zupełnie prostym zależy, w wyglądzie i szyciu.
A co do wykroju to mnie na czymś zupełnie prostym zależy, w wyglądzie i szyciu.Aestima
Fanka BB :)
Aestima
Fanka BB :)
i taśmy
Madzioolka, macie lacka? Michał wczoraj kupił drugiego i do Miesia pokoju wrócił kącik artystyczny a ten drugi- na jedzonko w salonie
Na nic innego nas nie stać, ale lack póki co ma zalety- łatwy w utrzymaniu, lekki- można przenosić, przestawiać, czyszczenie go po zabawie farbami, ciastoliną to jeden ruch ręki z mokrą chusteczką
do tego gadżeciarskie krzesełko i wygląda fajowo- jestem zadowolona
Madzioolka, macie lacka? Michał wczoraj kupił drugiego i do Miesia pokoju wrócił kącik artystyczny a ten drugi- na jedzonko w salonie
do tego gadżeciarskie krzesełko i wygląda fajowo- jestem zadowolonareklama
Madzioolka
Moja Maja 09.06.2011
tak - to lack 
mamut mnie drażnił bardzo bo wielki, wśceikle różówy, nie można było go dosunąć do ściany do końca i Maja wcale przy nim nie siedziała a jak zmieniłam stolik i zapodałam zabawę w picie herbatki to cały czas siedzi, wczoraj kupiłam tez ciastoline w biedrze i tez od razu przybiegła
Martadelka ten tekturowy kopmlet ma jedną wielką wadę w połączeniu z moim sliniącym się dzieckie - rozmaka na potęgę
kubeczki i talerzyki jeszcze jako tako się trzymają ale sztuće robiłam już nowe 

mamut mnie drażnił bardzo bo wielki, wśceikle różówy, nie można było go dosunąć do ściany do końca i Maja wcale przy nim nie siedziała a jak zmieniłam stolik i zapodałam zabawę w picie herbatki to cały czas siedzi, wczoraj kupiłam tez ciastoline w biedrze i tez od razu przybiegła
Martadelka ten tekturowy kopmlet ma jedną wielką wadę w połączeniu z moim sliniącym się dzieckie - rozmaka na potęgę
kubeczki i talerzyki jeszcze jako tako się trzymają ale sztuće robiłam już nowe
Podziel się:
)