reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Nasze wytwory, wyroby- te pisarskie, szyciarskie... wszelakie:)

Jeśli to te ramki co jamam, to śliskie, cięzko chyba je ładnie pomalować. Mi się podoba taka naturalna ( nie optyczna ) ich biel i u CIebie też ślicznie wyglądają ( przynajmniej na fotach). Poduszki pierwsza klasa:tak:

reklama
no nie da rady ich pomalować, raczej żadna farba się nie przyklei, na razie takie będę a za jakiś czas może znowu mnie weźmie na zmianę kolor :p

Dzisiejszy wytwór - nie od dziś wiadomo że białe kropki na czerwonym to bardzo modne zestawienie w stylistyce kuchenno jadalnianej :-)

DSC_0030.jpgDSC_0018.jpgDSC_0034.jpg

Tektura + rolka papieru + ozdobna taśma = serwis herbaciany ;-)

Załączniki

• DSC_0030.jpg
    DSC_0030.jpg
    19,9 KB · Wyświetleń: 66
  • DSC_0018.jpg
    DSC_0018.jpg
    14 KB · Wyświetleń: 64
  • DSC_0034.jpg
    DSC_0034.jpg
    18,5 KB · Wyświetleń: 69
i taśmy:)

Madzioolka, macie lacka? Michał wczoraj kupił drugiego i do Miesia pokoju wrócił kącik artystyczny a ten drugi- na jedzonko w salonie;) Na nic innego nas nie stać, ale lack póki co ma zalety- łatwy w utrzymaniu, lekki- można przenosić, przestawiać, czyszczenie go po zabawie farbami, ciastoliną to jeden ruch ręki z mokrą chusteczką:tak: do tego gadżeciarskie krzesełko i wygląda fajowo- jestem zadowolona;)

reklama
tak - to lack :-D
mamut mnie drażnił bardzo bo wielki, wśceikle różówy, nie można było go dosunąć do ściany do końca i Maja wcale przy nim nie siedziała a jak zmieniłam stolik i zapodałam zabawę w picie herbatki to cały czas siedzi, wczoraj kupiłam tez ciastoline w biedrze i tez od razu przybiegła :)

Martadelka ten tekturowy kopmlet ma jedną wielką wadę w połączeniu z moim sliniącym się dzieckie - rozmaka na potęgę :-D kubeczki i talerzyki jeszcze jako tako się trzymają ale sztuće robiłam już nowe :p

Do góry