reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Nasze wytwory, wyroby- te pisarskie, szyciarskie... wszelakie:)

reklama
Oczywiście drzemka dzienna, drzemki Miesia ( ok 11-12) trwaj 3 h:) Wczoraj w czasie drzemki zdążyłam pyknąć foty, wypić kawkę, obrobić foty i wstawić na bloga, wykąpać się, umyć włosy i trochę poprasować:):tak:
Wczoraj spał 3,5h ale my teraz całe dnie na dworze- wracamy tylko na drzemkę, potem obiad i dalej na dwór. Przynajmniej wtorki i środy i weekendy- jutro pracaaa.

Aestima świetnie Ci wyszło!!!!!!!!!!!!:tak: 1 i 2 fotka NAJLEPSZE!!!:tak: fajnie, kolorowo no i Miesio - uroczy jak zwykle!!! czyżby kapelusik z h&m?;-) a lizaki gdzie znalazłaś? na dosyć duże wyglądają? Emi na szczęście nie przepada za lizakami

Martadelko, Witamy w Krainie Słodkości!
barwione naturalnie i są też bez cukru dl;a cukrzyków a mają zrobić z xylitolu !!!!:-)
Wilkościowo- przeróżne, najmniejszy za 2 zł, ja wzięłam taki za 4 zł, to wyobraź sobie jak wyglądają te po 20 i 23 zł:szok: ogromne, ale szkoda mi tyle na lizaka....
Babki będą mnie promować i jeśli zoribę ich córkom foty wypłacą mi w lizakach do sesji:-D:-D:-D Plus na stronce będą mnie reklamować

Aestima - rozkręcasz również self-marketing, widzę:-) ale genialnie się zgrały kolory lizaka z Miesiową bluzką!

Edit. miałam zapytać wcześniej i zapominam wciąż - dlaczego napisy na tych fotach wstawiasz w jęz.angielskim? A nie w polskim?

niektóre w pl, niektóre w ang.
chyba po prostu taki trend jest- na wszystkich dodatkach typu vintage angielskie, francuskie nazwy i napisy, na blogach z designem dziecięcym i tych foto też. WIesz, na tej samej zasadzie co np na bodziaku czy bluzce z h&m jest mum+dad= me a nie tata+mama=ja;) Jakoś lepiej brzmi ( a raczej wygląda) wiele rzeczy po angielsku niż gdybym np dała napis 'truskawki' albo' lizak'. No i - nie ukrywam- taka chyba jest teraz moda a ja jej się poddałam;)
Poza tym wiele zdjęć to prezenty i te z ang napisami lądują u dziadka- anglisty:)

Lizak kolorystycznie dobrany pod koszulę- dłuuugo szukałam takiego i znalazłam!:)

reklama
Aestima - też mi się podoba Twoja sesja - czy poszłaś z koszulą szukając lizaka pod kolor ? ;-)

Ostatnia edycja:
Do góry