B
Bryszka
Gość
O jak miło że nie jestem samaJa tez mam synka w brzuszku a slodkim sie zajadam, kwaśnym ani troszke
Nutella to podstawa w mojej szafce, bez niej nie wyobrazam sobie dnia![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O jak miło że nie jestem samaJa tez mam synka w brzuszku a slodkim sie zajadam, kwaśnym ani troszke
Nutella to podstawa w mojej szafce, bez niej nie wyobrazam sobie dnia![]()
Ja też uwielbiałam chio a ich od jakiegoś czasu brak, są jakieś tam wynalazki , a tych zwykłych, pysznych paprykowych nie ma!!!!Zgłupialam.... az sama nie moge uwierzyc ze dzis w nocy śniło mi sie ze bylam na zakupach i okupilam sobie cala siatke słodyczyMin moje ulubione Chipsy paprykowe z Chio Chips i jak sie na nie rzucilam w tym śnie, no nie moge
Czy u kogos z Was sprzedaja jeszcze Chio Chipsy? bo u mnie w sklepach ich nie ma, a kiedys bylo tego pelno. Nie wiem czy to ja mam takiego pecha tak samo jak z lodami w proszku ktore uwielbiam a nigdzie nie moge ich dostac
Moje zachcianki słodyczowe nie moga zostac spelnione![]()