reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Nasze zakupy - opinie, recenzje

Madzioolka - :-D
my mamy dokładnie taki po Nince, ale raczej nie polecam (mimo zalet typu: gumowane koła czy prowadnica) - najpierw Nina była zbyt mała by dosięgnąć do pedałów (a podstawki pod nóżki brak!), a potem okazało się, że jakiś dziwnie skonstruowany jest - przynajmniej jak na jej gabaryty, bo wcale się jej wygodnie nie siedzi jak chce pedałować nogami - zbyt wysunięte sa w przód jakby...
Rowerek ARTI Moby Landers Standard Orange -

reklama
A Młoda ma od wczoraj inną furę wyjściową - zamiast Mutsy MacLarena - kolor b. praktyczny - szaro - fioletowy - no i mimo że wchodzi ledwie do bagażnika to w jednym kawałku. Tylko muszę torbe pasującą kupić - nauczona doświadczeniami wezmę czarną. Ta do domowego wózka się rozpada - będzie pasować a poza tym ogarnięcie dwóch toreb mnie przerasta :sorry2:

Madzioola powiem Ci, że też się zastanawiałam nad tym z podnóżkiem, ale w tym co mamy Tymek dosięga do pedałów, a tym bardziej, że tam można pedały zablokować i się nie kręcą, więc tak jakby był podnóżek... Ja jestem zadowolona :-)

Madzioola powiem Ci, że też się zastanawiałam nad tym z podnóżkiem, ale w tym co mamy Tymek dosięga do pedałów, a tym bardziej, że tam można pedały zablokować i się nie kręcą, więc tak jakby był podnóżek... Ja jestem zadowolona :-)
w tym naszym tez można zablokować, ale jako podstawka się to u nas nie sprawdziło;
chyba faktycznie Madzioolka lećcie i pomierzcie co i jak...

Pomysł jak najbardziej szczytny tylko nie widziałam sklepu w którym nie było kartki na rowerkach/jeździkach/bujakach - nie siadać, w mniej lub bardziej grzecznej formie.... :baffled: Jak dla mnie to tak jak żeby nie mierzyć ubrań przed zakupem. :shocked2:

reklama
Moon - faaaajne, też bym wzięła! Daj znać jak będziesz kupować, to się kosztem przesyłki podzielimy;) Tylko czy nasze maluchy się w tych galotkach nie utopią?

Ale pogoda teraz idealna na siusianie w majty, bo się dupka mała nie przeziębi:)

Do góry