reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Nasze zakupy - opinie, recenzje

Tak myślę, że jest to próba dopasowania bodziaka do dziecka które przecież się bardzo różnie - niby teoretycznie w tym samym rozmiarze - szyje. Ale z drugiej strony jakoś nie czuję tematu...:sorry2:

reklama
hejka. teraz ja doszłam do teoatu zakupu fotelika.. .no i marketing firmy ramatti na mnie zadziałał przekonywująco... pytanie czy coś o tym sądzicie? Macie dobre opinie o nich? Napiszcie coś.. pliiiiiiiiiiiiiiiz

Nutria, ja nie w temacie, niestety...

A co do kubeczków, to ja jakoś nie lubię słomek, za to stale i niezmiennie jestem fanką niekapków aventowych :-)

Ja Oli kupiłam kubek niekapek z babyono czy jakoś tak i jest spoko, nic nie kapie (jak w nazwię ;) ) i łatwo dość leci, że Olka nie traci cierpliwości tylko po prostu pije jak dorosła młoda dama ;) :p

reklama
Wczoraj w decathlonie posadziłam Maję na rowerku, takim: www.decathlon.com.pl/PL/trycykl-be-move-girl-212048163 i był szaaaaałłłł!!!! nie chciała wcale zejść , po całym sklepie Ją woziłam a T robił zakupy :) Byłam w wielkim szoku bo Maja jest zana z tego że Jej gadżety typu chodzik, pchacz, bujak itp wcale nie interesują więc nawet nie patrzyłam wcześniej na żadne rowerki. Teraz mocno zastanawiam sie na zakupem... raczej nie tego decathlonowego bo on jest wg mnie dla starszego dziecka które czai że musi się trzymac bo może zleciec a u Majki jeszcze z tym kiepsko, pasy na siedzisku to raczej pic na wodę bo jak dzieckiem "zawieje" to rzczej nie utzrymają. Podobała mi sie za to prostote tego rowerka - bez zbędnych ozdobników, grających przeraźliwie elementów czy oczojebnych światełek :p chyba polookam rowerki na all :)

Ostatnia edycja:
Do góry