reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Nasze zakupy - opinie, recenzje

reklama
Traschka - wózek fajny ale... czy Marysia jak się Fasolka/Fasolek urodzi nie będzie za duża na taką furę... ? Bo to jednak nie będzie dokładnie rok po roku jak napisała Dubeltówka86. :no:

forever Marysia będzie miała trochę ponad półtora roku więc to raczej dziecko, które wciąż potrzebuje wózka. A ten ma wymiary przeciętnej spacerówki więc na pewno się zmieści, nie jest zbyt wielka:)

u nas był rok i 8 m-cy odstępu czasowego, więc nie uznałam za konieczne kupowanie nowego wózka, ale parę razy by się przydał, nie ukrywam; mimo to, częściej Ninka wolała chadzać na własnych nóżkach, więc kończyłoby się pchaniem przed sobą ciężkiego wózka zajętego tylko przez Leosia; jakoś nie widziałam siebie z takim wózkiem;
za to moja znajoma mimo większej różnicy wiekowej między dziećmi, zdecydowała się na kupno takiego "rok po roku" i długo korzystała z tej funkcji:tak:więc chyba zależy od dziecka (starszego) oraz preferencji rodziców;

a tak w ogóle, to jest na rynku jeden model wózka spacerowego, który ma wbudowany podest do stania drugiego dziecka - nie pamiętam czy to Inglesina czy Peg Perego; i gdybym miała zbędną kaskę, to nawet teraz bym go kupiła, bo czasem Ninka mnie wyciągnie na odległy plac zabaw, a potem padnięta smęci w drodze powrotnej; a tak - hyc!na podest i wiozę swój dorobek:-D
no ale trasia i tak potrzebuje coś z gondolą na razie;

Moon kubek wygląda świetnie, powiedz mi czy jak go przechylisz do góry nogami to przecieka i czy potrzeba dużo siły żeby wyciągnąć picie? Asia umie pić z normalnej słomki jak włoże do szklanki, a jak kupiłam jej kubeczek TT to nawet ja takiego ciągu nie mam:no:

reklama
Do góry