reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

nasze zakupy

pierwsze zdjęcie to ciuszki 56cm
drugie to body 62cm
trzecie pajace + śpiochy 62cm
czwarte body, bluzeczka, spodenki (od znajomej dostałam)

ogólnie mam:
4 body krótki rękaw 0-3miesiące
1 body dł. rękaw 56cm
3 body dł. rękaw 62cm
1 śpiochy grube + bluzeczka 56cm
1 śpiochy cienkie + bluzeczka 62cm
2 pajacyki grube 62cm
1 pajacyk cienki 62cm

z tych rozmiarów co przydałoby mi się jeszcze dokupić?
bardzo dziękuję za pomoc :-)

Załączniki

• 56cm.jpg
    56cm.jpg
    24,4 KB · Wyświetleń: 56
  • 62cm.jpg
    62cm.jpg
    22,3 KB · Wyświetleń: 59
  • body 62cm.jpg
    body 62cm.jpg
    22 KB · Wyświetleń: 58
  • od Sofii.jpg
    od Sofii.jpg
    25,5 KB · Wyświetleń: 57
reklama
kocham moja mamusie zawsze jest slodkie, fazerkamm, ja mam taka jedna bluzke na ktorej jest napisane -moj tata wie wiele, ale mama wie wszystko:-p
ciuszki ladne i pewnie milusie robaczkowi sie spodobaja:-) ja bym dokupila bodziaki 62 min 3 sztuki, jak Ty w grecji to pewnie cieplo macie, wiec z krotkim rekawkiem ewentualnie jakies polspioszki/spodenki

livastrid hihi faaajne muszą być te z napisem "mój tata wie wiele, ale mam wie wszystko" suuperanckie!! kiedyś gdzieś widziałam z napisem: "kocham mojego tatę, a mama jego wypłatę"
nie wyobrażaj sobie Kochana że tutaj w zimę się chodzi na krótki rękaw! jest bardzo zimno! różnica temperatur latem a zimą to nawet 35-40 stopni także uwierz idzie odczuć :)
dziękuję bardzo także do listy co trzeba jeszcze kupić dopiszę więcej bodziaków 62cm :)

Pola oprócz tych ostatnich :) a tak to jeszcze drugie tyle na rozmiar 68 i 72 pokupowała :) + kocyk, zestaw kołderkę + ochraniacz na łóżeczko, pościel, termometr, pieluchy flanelowe, śpiworek do wózka.. i pewnie jeszcze coś tam tylko już nie pamiętam :p w szoku jestem bo ładne pokupowała :D ona raczej ma całkiem inny gust ode mnie :p a tutaj proszę trafiła! bo mi się też ciuszki podobają :)

Ostatnia edycja:
Fazerka- sliczne ubranka :-)
Jesli chodzi o rozmiar 56, to ja kupilam 3 kompleciki (spioszki i bluzeczka) i dodatkowo jeszcze 2 kaftaniki. Mysle, ze to starczy. Najwyzej bede ubieraz 62 i podwijac rekawki, albo posle Meza do sklepu i dokupi jakby co. A z tego rozmairu szybciutko wyrosnie.
Na 62 mam sporo juz, bo:
3 pary spioszkow
2 polspioszki
5 kaftanikow
1 body
2 dresiki
3 sukienki
2 pary spodni
3 bluzeczki
Jak myslicie co jeszcze dokupic? :-)

Ostatnia edycja:
Fazerka- sliczne ubranka :-)
Jesli chodzi o rozmiar 56, to ja kupilam 3 kompleciki (spioszki i bluzeczka) i dodatkowo jeszcze 2 kaftaniki. Mysle, ze to starczy. Najwyzej bede ubieraz 62 i podwijac rekawki, albo posle Meza do sklepu i dokupi jakby co. A z tego rozmairu szybciutko wyrosnie.
Na 62 mam sporo juz, bo:
3 pary spioszkow
2 polspioszki
5 kaftanikow
1 body
2 dresiki
3 sukienki
2 pary spodni
3 bluzeczki
Jak myslicie co jeszcze dokupic? :-)

szczerze to body sa najwygodniejsze, szczegolnie typu koperta, bynajmniej w moim odczuciu, na pewno wiecej sukienek nie kupuj, bo i tak prawie wcale ich nie ubierzesz, chyba, ze na jakies wyjscie w gosci czy jakas inna uroczystosc. Ja mialam jedna na przedzial 0-3 i ubralam raz, inna 68 tylko na swieta. Naprawde sukienki poszly w ruch latem;-)

fazer
myslalam, ze cieplej macie, ale i tak mysle, ze 62 z krotkim lub dlugim, czesc w domu / bo pewno i tak cieplo bedzie/ a te z dlugim na wyjscia np

pierwsze zdjęcie to ciuszki 56cm
drugie to body 62cm
trzecie pajace + śpiochy 62cm
czwarte body, bluzeczka, spodenki (od znajomej dostałam)

ogólnie mam:
4 body krótki rękaw 0-3miesiące
1 body dł. rękaw 56cm
3 body dł. rękaw 62cm
1 śpiochy grube + bluzeczka 56cm
1 śpiochy cienkie + bluzeczka 62cm
2 pajacyki grube 62cm
1 pajacyk cienki 62cm

z tych rozmiarów co przydałoby mi się jeszcze dokupić?
bardzo dziękuję za pomoc :-)

śliczności :-) na początek wystarczy...

reklama
fazerka - śliczne

a swoją drogą ja nie mam żadnych body z krótkim rękawem, wszystkie z długim - dokupić z krótkim??

Ostatnia edycja:
Do góry