reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

nasze zakupy

Hehe super livastrid:-) To widzę, że będzie nas kilka w takich koszulkach:)

ewelinka ja wzięłam tą L/XL i jest akurat:) Ja wolę trochę luźniejsze niż jakby mnie miała opinać;)

reklama
hjghf.jpg A to moje skromne dzisiejsze zakupy: skarpetki czapeczka i kocyk ;)

A do mnie właśnie dotarły koszulki do karmienia, które zamówiłam niedawno:) Słodziachne są, bardzo wygodne i okropnie mi się podobają, oto one:

Jesienna Promocja !!Koszule do porodu L/XL Nowość! (1843046840) - Aukcje internetowe Allegro

Ja zakupiłam tą z żyrafkami i kolorkiem różowym

Anisia a czy one mają specjalny gumki po bokach na brzuszek? Jak się w niej wygląda? nie opina brzuszka?

Zobacz załącznik 394070 A to moje skromne dzisiejsze zakupy: skarpetki czapeczka i kocyk ;)

cuuuuuudo

Donia jak na moją dużą krytyczność odnośnie własnego wyglądu przyznaję, że wyglądam w tej koszulce bardzo ładnie;-) Nie opina mi brzuszka, a gumek nie posiada, po prostu trzeba dobrze dobrać sobie rozmiar, u mnie jest tak, że tak gdzie ma być luźniej to jest, a tam gdzie ma leżeć jak ulał to leży:)

ta zyrafy na porodowkach:-D

Anisia Ty to juz chyba caly pokoj w ciuchach dla malej masz;-)fajne cieplutkie ubranka

anielkaa Lindex sie klania;-) ja kupilam wlasnie takie body kopertowe co masz kocyk, tylko kurde wypralam i czarne misie maja teraz poswiate fioletowa.

livastrid cały pokój to jeszcze nie:) Duuuużo mi brakuje, na razie jest jedna komoda ale druga cała i szuflada już czekają;-) Wiesz, część kupujemy sami, część dostajemy od rodzinki, część od osób znajomych które mają po swoich dzieciaczkach i się tego zbiera troszkę:) A ja uwielbiam takie malutkie ubraneczka składać i na nie patrzeć:)

reklama
A ja uwielbiam takie malutkie ubraneczka składać i na nie patrzeć:)

no to jest fajniusie, pamietam jak ja skladalam, glaskalam i prasowalam :-) nie powiem, teraz mam tego dosc, choc to zawsze najpierw malej prasuje, bo sa najmniejsze w rodzinie. Jak mam prasowac dostaje goraczki:-D
ale przyjemnosc w kompletowaniu wyprawki wspominam naprawde przemile:-)

Do góry