reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze zdjęcia testów, USG, brzuszków i Maluszków ;)

Colly, gratuluję synka:) Kolejny chłopiec w naszym gronie:)

A ja czekam czekam i rozbudzacie dodatkowo mój apetyt, a do usg jeszcze 11 dni...

reklama
Dawno nie dokumentowałam swojego brzuchola. Jutro kończę 18 tc. Cieszę się, bo tak jak na niego patrzę - to nie jest wielgachny, a mieści zdrowo rosnące bliźniaki (sprawdzone na usg [emoji2] ). I jak tak dalej pójdzie, to jest szansa, że mi nie pierdyknie kręgosłup. [emoji5]

uploadfromtaptalk1431695366382.jpg

Załączniki

• uploadfromtaptalk1431695366382.jpg
    uploadfromtaptalk1431695366382.jpg
    36,6 KB · Wyświetleń: 111
Rany dziewczęta łezka mi się zakręciła - cudeńka ach!!!! Każdy brzunio niesamowity i jedyny w swoim rodzaju!

Małkus- ty laseczko kuleczka malusia!

Krewetka - nic nie widać wagi, super brzusio!

Collly- kawał chłopiny!!! Gratki!! Super foty!!!
Ja teżcrak mam jak zaczęłam jeść to R z zakupami nienadąża ale nadal mam na minusie... Już się wkręciłam że może waga popsuta ale Fran stawał i jest niby ok. Nadrobimy w końcu :)

A wiecie że nasze zapotrzebowanie kaloryczne wzrasta tylko o 300 kalorii dziennie? Czyli jedno ciacho lub 2 kanapki np.

Lady - piękny :) ach taki okrąglutki równiutki baardzo zgrabny jak ba bliźniak ten Twój domek :)

Juliśia- fajowy i bardzo równiutki :)

Paulka- 333g śluczności!!!!!

Wszystkie brzuszki piękne :)

Colly,

Gratki syna :)

Ladyk,

Ale masz piękny brzunio mój to przy twoim to taki jakiś mały i mało zgrabny. Juz się nie mogę doczekać jak bardziej będzie coś widać :)

Julisia, Ladyk ekstra brzuchole macie :)

Buba właśnie o to chodzi, ze ja wiem, ze niby tylko o 300 kalorii wzrasta, ale moj apetyt mowi ze tego jest wiecej wiecej wiecej, wlasnie wsunęłam opakowanie ciastek :p

Busia, co robić....czekamy:) Ja mam akurat w dzień Matki usg:)

Dolga, a ja sobie kupiłam pączka, także daję Ci rozgrzeszenie za to opakowanie ciastek:)

reklama
Do góry