reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze zdjęcia testów, USG, brzuszków i Maluszków ;)

reklama
dbdg noo cos tam niby widac, gdzie w was chudzinki siedzą te maluchy, moze wysportowana jestes co?

do Ewy Chodakowskiej mi daleko :-D ale staram się być aktywna fizycznie, tzn. przed ciążą się starałam, bo teraz to nawet basen zaniedbałam i od 5 m-cy byłam jeden raz... :(

cudnie! <3
Cudne brzucholki i jakie piłeczkowe już :) ach jak ten czas leci....

Akatsuki nie bój bidola masz piękny apartament a nie jakąś obskórną kawalerkę jak ja ;)

Dbdg - no rysuje się co nieco ale mikrusi jest.

Dolga- wspaniały brzucholek, równiutki, idealny!

Ja jak na niego patrzę to w szoku jestem, że taki mam... :D Ale bardziej wygląda na tłuszczowy niż ciążowy... :)

Dzisiejsze fotki Sary nie wiem ile ma cm ale wazy 303g 21tc . Na pierwszym foto potwierdzenie plci :)

Załączniki

• 1433943536639.jpg
    1433943536639.jpg
    15,5 KB · Wyświetleń: 85
  • 1433943579695.jpg
    1433943579695.jpg
    13,8 KB · Wyświetleń: 101
reklama
Do góry