reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

NASZE ZWIERZAKI

reklama
czy to Kaukaz czy mis ie zdaje???? sliczny:)
trini ja tez mam kroliki i kocham bardzo :):)
a oto jeden z nich:(dziewczyny pamietaja chyba te 4 maluchow to niestety jedyny ktory mi pozostal:( )
obraz0655fj.jpg

a tu moja mala jak miala 10 miesiecy:
aiowafront3rw.jpg

Lilith ale fajne, a ta twoja "mała" naprawde groźnie wygląda, ale szlachetnie :)
Super ten króliczek :) wiecie co? ja przez was zachorowałam na królika i też chce :p mąż mnie zabije. Ale i tak teraz pewnie się niezgodzi na zwierzątko :( .

Ja przez chwile myslalam dzis, ze przybedzie nam w domu mnostwo nowych zwierzatek! Mamka narobila rabanu, ze widziala mrowke - faraonke, a jak wiadomo, te to maja liczne rodziny.
Ale to nie byla faraonka. To byla zwykla, duza, polna mrowa, ktora najpewniej przyniosla z rynku razem ze szczypiorkiem.
Proponowalam, aby ja zatrzymala i oswoila, ale nie chciala :laugh: ;)

Lilith, cieszę się że chociaz ten jeden króliczek przeżył. Bałam się że stracisz wszystkie :( No i piesek śliczny :)

lilith - śliczny króliczek, - piesek też fajny ;)
wesolutka - to dobrze, że ta mrówka nie przyprowadziła całej rodzinki - byłoby wam ciut ciesno ;)

reklama
Kasiaczek no wlasnie nie bylam w stu procentach pewna :) baaardzo ladny!!!!!!!!! A nie masz problemow i nie mowia ci ze to morderca???

co do kroliczka tez sie ciesze:):) ale strasznie przezylam smierc pozostalej 3:(:( no i zostaly mi jeszcze 2 czyli mama i tata:) no i moje 3 szczurki ale niestety 2 juz ewidentnie sie starzeja:(:(

Do góry