reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

NASZE ZWIERZAKI

No troszke sie nasłuchalam, jak sie dowiedzieli jakiego psa sobie sprawilismy.
A na ulicy tez czasem, ale na szczescie nie jest to zbyt popularna rasa wiec napewno mniej od Ciebie :)

A moim zdaniem jest to kwestia wychowania, nasza sunia jest bardzo kochana i oddana, nawet nie wie co znaczy "bierz" ;D, oczywiscie pilnuje swojego domku, ale narazie jeszcze traktuje to jak zabawe, bo glupiutka i mlodziutka heh :D
Cala rodzina ja bardzo lubi i nie ma problemu, a najwazniejsze ze wychowalismy ja tak ze wogole nie jest zazdrosna o inne zwierzaki i ludzi :)

reklama
Kasiaczek ja mam najwiekszy problem ze starszymi babkami co puszczaja swoje pyskacze i mnie sie czepiaja...moja wsumie wie co to znaczy "bierz" hihi :) Ale tez ci co ja znaja bardzo ja kochaja.Wkoncu wychowala tyle naszych zwierzatek (i ciagle cierpi na ciaze urojona ale niestety ta rasa tak ma).Spi z krolikami i ze szczurami i nawet dzieli sie z nimi swopim jedzeniem mimo iz one nie chca:) I tez uwazam ze to kwestia wychowania bo media to tylko mowia jakie to sa psy ale jacy ludzie to juz nie:(:(
Ja widze jak duzo ludzi kupuje sobie takie "mieszance" i nie wiedza podstawowych rzeczy....czyli nic sie nie dowiadywali o wychowaniu...szok :(:(

lilith absolutnie się z Tobą zgadzam. Wszystko zależy od wychowania psa. Każdy pies może być agresywny, jeżeli nie zaznał miłości i odpowiedniego wychowania. Wiadomo, że ta rasa może ma takie skłonności, ale trzeba wiedzieć jak je ustawić :) Tak w ogóle to twój króliczek jest taki słodziutki. Ile ma? Nasz już ma ponad rok, ale nie daje się na ręce brać. Świnka też ciągle jest wystraszona i biega jak oszalała. Ach te zwierzaki :)
P.S. Tomek dzisiaj miał pomysł kupić jeszcze jednego króliczka, bo widzieliśmy takiego kochanego na zakupach. Zabroniłam kategorycznie, choć powiem szczerze, że miło jest wziąć takiego małego, słodkiego. Tylko potem to wyrasta i nie jest aż takie słodkie :)

ja mialam 2 pieski ale jak pojechalam do anglii to sie wyprowadzily do babci no i byly tam przez rok ale w tym czasie suczka ta starsza( bo ta mlodsza to corcia) zdechla ale miala 16 lat i chyba raka!a ta mlodsza jest caly czas u babci no bo jak ma sie dzidzia pojawic to narazie niech pozostanie u babci bo to zawsze dodatkowy obowiazek a na lato wprowadzi sie do domku spowrotem.a zaznaczam ze to jamniczka czarna,,SARA,, a to jej pierwsze potomstwo sprzed 2 miesiecy.

troche mialy brudno bo ona nie pozwolila posprzatac nikomu a ogolnie to taki pieszczoch co nawet nie gryzie.
i jeszcze jedno.

Oj rozumiem Cie LILITH te male niewychowane szczekajace gowienka buuu ja tez tego nienawidze, jak podbiegaja i dra sie jak tylko umieja :(

na szczescie teraz juz nie mamy tega problemu ale w Polsce to non stop :(

reklama
Do góry