reklama
basiek3
MAJOWA MAMA 06' majowe mamy'08
Widze ze watek zwierzakowy powrocil na strone pierwszą
sliczne zwierzaki dziewczyny
Ja w takim razie tez cosik zalacze. Narazie zdjecie naszych dwoch najswierzszych "znajduszkow" ktore tak sie polubily ze spia tylko razem. ;D
basiek3
MAJOWA MAMA 06' majowe mamy'08
Poniewaz kociaka podrzucono nam jak byl jeszcze bardzo malutki i za wczesnie zostal zabrany od mamy to szuka ciepla u innycvh stworzen (nie robi tego jednak u zadnego z pozostalych 4 kotow tylko u "taty" ) ;D ;D ;D
trininlov
MAJOWA MAMA 06` Fan(ka)
basiek świetne zwierzaczki 
hihi fajne
slodko to wyglada! ja uwielbiam jak kroliki lub szczury chowaja sie z moja Aiowa i razem leza
to naprawde rozczula!
Kropecka no niestety tak jest ze te szczurki tak krotko zyja
ja watpie ze dorzyja wakacji....juz teraz zaczyna im sie cos dziac
oj ja przesz cala ta ciaze stracilam juz 3 kroliki i szczurke

slodko to wyglada! ja uwielbiam jak kroliki lub szczury chowaja sie z moja Aiowa i razem leza
Kropecka no niestety tak jest ze te szczurki tak krotko zyja
heksa
MAJOWA MAMA 06` Mamy lipcowe'08
A ja sie boje psów. i ogólnie zwierzat. choc w domu ich nie brakuje bo mamy: pieska. papuge i hobby meza rybki. jesli to zwierzaki. od malenkiego jestem wsród zwierzat ale sie ich boje wiec nawet nie wyprowadzam i nie karmie jak jest ktos inny w domu.
heksa
MAJOWA MAMA 06` Mamy lipcowe'08
a to piesek który ciągle rosnie i im wiekszy tym bardziej go unikam :laugh:
reklama
AGUSIAAA
MAMUSIA OLUSIA `06
Fajowe zwierzaki....
A to moja "malutka"..... Bedzie troche zazdrosna jak sie urodzi dzidzia, bo jak narazie to ona jest ulubienica i strasznym pieszczochem....
A to moja "malutka"..... Bedzie troche zazdrosna jak sie urodzi dzidzia, bo jak narazie to ona jest ulubienica i strasznym pieszczochem....