reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

NATURALNE PLANOWANIE RODZINY

tak naprawde śluz nie zawsze musi towarzyszć owulacji. i odwrotnie. chociaz przewaznie zmiana w śluzie jest zauważalana. niemusion być rozciągliwy bardzo, wystarczy że stanie się bardziej wodnisty.
u ciebie to w tymmomencie prawdopodobnie oznaka okresu owulacyjnego (plodnego)

reklama
Witajcie:)
W tamtym roku moja ciocia zaszla w ciaze w czasie@, poprostu wujek przyjechal na przepustke z wojska .... I dzis maja cudownego Pawelka..
Do tej pory nie wiem jak to mozliwe..:)

Jak tu czytałam o tym wielokrotnym jajeczkowaniu ,:baffled:to czy podczas @ lub po mogła by sie pojawic jajecz.A podczas @ macie taki sluz" rozciągliwy" sorki za takie pytania niedyskretne pytanie ale gdzie sie dowiesz jak nie tu:-D'
ja o tym sluzie to pisalam wlasciwie jako odpow na ten post
tylko nie bardzo tu sie jeszcze lapie z cytowaniem :zawstydzona/y:

Witajcie:)
W tamtym roku moja ciocia zaszla w ciaze w czasie@, poprostu wujek przyjechal na przepustke z wojska .... I dzis maja cudownego Pawelka..
Do tej pory nie wiem jak to mozliwe..:)

no to pogratulować. Zajście w trakcie @ jest możliwe, jeśli ma się krótkie cykle. Owulacja jest na ok 14 dni przed końcem cyklu, więć jeśli cykl jest bardzo krótki - np 20.dniowy - jajeczkowanie jest w czasie @. Dobrze że im się poszczęściło, bo jak tak to może ciężko byłoby im utrafić.

reklama
witajcie kochaniutkie!!!
dziś 28 dzień cyklu a ja mam tempke na dole:)
37.7 w tej chwili czy to może być w końcu TO???proszę pomóżcie straszniwe bolą mnie piersi poza tym żadnych objawów powinnam za trzy dni dostać miesiączką ale mam nadzieję ,że się nie zjawi

Do góry