kochana na pewno była ziółka działają pamietaj o tympod warunkiem że była owu, tego nie jestem pewna na 100%
reklama
bardzo wierze w te zioła, i mam cichą nadzieję, tak więc jeszcze półtora tygodnia jak dobrze licze, doskwiera mi ten brak maleństwa chyba co raz bardziej:-(kochana na pewno była ziółka działają pamietaj o tym
rozumiem Ciebie ale sie uda zobaczyszbardzo wierze w te zioła, i mam cichą nadzieję, tak więc jeszcze półtora tygodnia jak dobrze licze, doskwiera mi ten brak maleństwa chyba co raz bardziej:-(
przedtem jeszcze jakoś sobie to tłumaczyłam a teraz...rozumiem Ciebie ale sie uda zobaczysz
tak i to dobijano właśnie ,niby wszystko gra a się nie udaje, trudno wytłumaczyć to sobie logicznie
pocieszam się tylko myślą że jak się nie uda to istnieje inne rozwiązanie-adopcja i na to pewnie się zdecydujemy jak nasze starania zawiodątak i to dobija
ja tez już kiedys rozmawiałam z m to nic że mamy jedno swoje drugie możemy mieć też swoje ale troszkę odchowanepocieszam się tylko myślą że jak się nie uda to istnieje inne rozwiązanie-adopcja i na to pewnie się zdecydujemy jak nasze starania zawiodą
reklama
dokładnieja tez już kiedys rozmawiałam z m to nic że mamy jedno swoje drugie możemy mieć też swoje ale troszkę odchowane![]()

Podziel się: