ja piję tak do 12dc w biorę clo więc juz w te dni są super wypasione te pęcherzyki potem nie piję czekam na @ i od nowadokładniemożna dać szczęście dziecku które skazane jest na dom dziecka a jak się uda to można zaadoptować noworodka jednak póki co nie tracimy nadziei:-) A ty kochana pijesz zioła bo ja na razie odstawilam ,czekam jak się pojawi@ i znowu zaczne
reklama
aha, ja też chce wrócić do CLO tylko czekam na pierwszy dzień @ no i dołączę ziołaja piję tak do 12dc w biorę clo więc juz w te dni są super wypasione te pęcherzyki potem nie piję czekam na @ i od nowa
bardzo pięknie rosną a co najważniejsze moga być dwa dominujące (w tym cyklu tak miałam)aha, ja też chce wrócić do CLO tylko czekam na pierwszy dzień @ no i dołączę zioła
a chodzisz na jakieś monitoringi?
niestety nie mam monitorowanych cykli więc poprostu na wyczucie musimy działać, można rzec że po omackubardzo pięknie rosną a co najważniejsze moga być dwa dominujące (w tym cyklu tak miałam)
a chodzisz na jakieś monitoringi?

a wiesz jak sie sprawdza samemu po jakiej stronie i czy w ogóle jej pęcherzyk?niestety nie mam monitorowanych cykli więc poprostu na wyczucie musimy działać, można rzec że po omacku. Jak zauważam że śluz robi się płodny no to wtedy do dzieła
oj nie mam pojęcia ale chętnie się dowiema wiesz jak sie sprawdza samemu po jakiej stronie i czy w ogóle jej pęcherzyk?

stań w lekkim rozkroku i połóż ręce na jajnikach i lekko naciskaj jak lekko sprężynuje to po tej stronie jest pęcherzykoj nie mam pojęcia ale chętnie się dowiem![]()
aha ale teraz to już chyba za pózno, w każdym razie spróbuje tej metody w następnym cyklu, dziękuje, dobrze wiedziećstań w lekkim rozkroku i połóż ręce na jajnikach i lekko naciskaj jak lekko sprężynuje to po tej stronie jest pęcherzyk
sprawdza się ja ostatnio miałam tyle pęcholków że brzuch miałam tak wzdęty że mój syn czy będę miała dzidzkę bo mam taki duży brzuch ( a mi smutno że nie )a jak lekko sprężynują- ginka mi ten patent przedałaaha ale teraz to już chyba za pózno, w każdym razie spróbuje tej metody w następnym cyklu, dziękuje, dobrze wiedzieć
reklama
nie słyszałam o tym ,teraz się będę badać samasprawdza się ja ostatnio miałam tyle pęcholków że brzuch miałam tak wzdęty że mój syn czy będę miała dzidzkę bo mam taki duży brzuch ( a mi smutno że nie )a jak lekko sprężynują- ginka mi ten patent przedała
Podziel się: