reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Naturalne wspomagacze staranek..Wiesiołek, Castangus itd

czy jesteście zainteresowane wątkiem o ziołolecznictwie?

• Wszystkich głosujących
    49
Cześć dziwczęta, dołączam się do waszego wątku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-)
mam nadzieję, że mnie przyjmiecie?:confused:
przeczytałam wasz wątek bardzo uważnie i dzięki niemu odzyskałam nadzieję, że nie wszystko jest jeszcze stracone.
Wczoraj byłam w sklepie zielarskim i zakupiłam wszystkie zioła do mieszanki nr 3 ojca sroki- oby ona podziałała:hmm:
także czekam na @ i do dzieła z tą cudowną "zieleniną"...
Pozdrawiam i czekam na pozytywne wieści :tak:
witaj i oczywiście trzymamy kciuki żeby było widać owoce picia ziółek

Myśa nie pomogę bo nie miałam a może wejdź na bociana i tam zadaj pytanie na forum tam są specjaliści

reklama
Witajcie dziewczynki :-)
miałam od lipca zacząć pić cudowne ziółka, które sobie kupiłam (cała torba :happy2:)
i po co :confused:
nawet mi się nie przydały bo @ nie przyszła :-D:-D:-D
i wczoraj zrobiłam test i zobaczyłam II kreseczki :shocked2:
ale i tak mocno Wam kibicuję i trzymam kciuki :tak:

miałam od lipca zacząć pić cudowne ziółka, które sobie kupiłam (cała torba :happy2:)
:-):-):-):-)bardzo się cieszę, gratuluje i życze szczęśliwych 9 miesięcy, czyli jednak ziółka działają od pierwszych dni, wystarczy je choć by zakupić:tak:
Ja wypiłam połowę opakowania, @ nie ma ale ciąży też chyba że testy które robilam kłamią a ja zbyt wcześnie zatestowalam. Objawów nie mam żadnych żebym mogla domniemywać ciążę a ty powiedz, masz jakieś pierwsze objawy ciąży?? I który to tydzień od zapłodnienia???

to odeślij komuś te ziółka żeby tej osobie też się tak ładnie udało jak Tobie
gratuluję

Witam mam pytanie dziewczyny gdzie kupujecie te zolka dokladnie i na co dzialaja ja mam wysoki fsh i wyczytalam ze na to pomagaja zolka ojca srokii nr 3.pomozcie prosze

Witam...

Ośmieliłam się stworzyć nowy temat..

Wyczytałam w internecie że

Wiesiołek.. wspomaga śluz płodny i ma wiele innych zalet, wiec go zakupiłam i biorę od 1 dc... męzowi kupiłam Salfazin, Magnez z wit B6 ( też biorę), witaminę C i łyka ze mną kwas foliowy... Nie robiliśmy żadnych specjalistycznych badań.. jedynie ja hormony które mam w normie a zajść jednak nie mogę... Kilka miesięcy temu brałam Clo... po którym zanikł mi śluz... :baffled::baffled:

Czy któraś z was stosowała te leki? Macie jakieś doświadczenie? Czy były fasolki???

A i czy Castangus zbija prolaktynę? Bo moja jest w normie i nie chciałabym łykać go niepotrzebnie..

Pozdrawiam:) i zapraszam:):-):-)

reklama
Stosuję wiesiołek - może być.
Guajazyl - bardzo sobie chwale, na nim zaszłam w ciąże.
Castagnusa nie radziłabym brać, gdy z hormonami i prolaktyną jest wszystko dobrze.
Biorę jeszcze kwas foliowy, witamine e, cynk, zelazo, magnez i zestaw witamin B. - o ile pamietam :D
Z mężem to już zupełnie inna sprawa, bo on dostaję duży zestaw.

Do góry