• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

nejlepsze przedszkole na Wilanowie

reklama
mieszkam w Wilanowie i moje dziecko zapisałam do Pomarańczowej Ciuchci. Nie będę wygłaszać opinii, że to najlepsze przedszkole, bo nie znam wszystkich wilanowskich. Zdecydowałam się na Ciuchcię, bo wiem, że długo istnieje na rynku i cieszy się uznaniem wielu rodziców.
Po roku mogę powiedzieć, że cieszę się, że tak wybrałam. Widzę, że dziecko lubi tam chodzić, fajnie i bezpiecznie spędza tam czas. Polecam rodzicom z Wilanowa:)

Na Wilanowie najlepszym w mojej opinii przedszkolem jest przedszkole na Zawadach Bruzdowa 22c . To miejsce jest magiczne...trochę jak Bullerbyn... kazdy kto szuka czegoś innego niż plastikowe placyki zabaw i chodzenie dzieci z wężykiem po osiedlowych uliczkach polecam sprawdzić to miejsce !!! Miejsce nastawione na swobodną zabawę dzieci czyli to co jest im najbardziej potrzebne w okresie przedszkolnym i podejście "nie ma złej pogody na wyjście na dwór..." a przede wszystkim wieeelki ogród.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry