Owulacja
Fanka BB :)
Ale przy faktach nie ma miejsca na opinie...napisze ostatni raz, że ile ludzi tyle opini miłego dnia kochane![]()
Nie mylisz tej wartości czasem z tym, że przy becie 1000 powinno być coś widać na USG?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ale przy faktach nie ma miejsca na opinie...napisze ostatni raz, że ile ludzi tyle opini miłego dnia kochane![]()
Moim zdaniem zrobiłaś błąd nie zostając w szpitalu. Przy takiej becie nie ma opcji aby nic nie było widać na USG. Tym bardziej,że lekarz stwierdził pseudo pęcherzyk. Wzrost samej bety w tydzień świadczy o czymś złym. Zmiana 3 cm na jajniku jest dosyć spora. Więc jeżeli nie chcesz go stracić to w te pędy do szpitala.Dziewczyny, byłam na powtórnej wizycie, niestety nic dobrego
Beta za tydzień wzrosła tylko z 2600 na 3500
Na USG lekarz podejrzewa ciąże pozamaciczna w okolicy prawego jajnika.
Chciała mnie już zostawić w szpitalu na 48 godzin żeby powtórzyć Bety i jak przyrost znowu będzie kiepski to wtedy próbować farmakologicznie wywołać poronienie
Na razie nie zgodziłam się zostać w szpitalu, powiedziałam że te 48 godzin zaczekam w domu ,a po wyniku będę decydować.
Tak strasznie się boję
Czy według was jest jakiś sens iść jes,cze do innego lekarza ?
Dołączam zdjęcia z USG
Ale w szpitalu i tak musze odczekać te 48 godzinMoim zdaniem zrobiłaś błąd nie zostając w szpitalu. Przy takiej becie nie ma opcji aby nic nie było widać na USG. Tym bardziej,że lekarz stwierdził pseudo pęcherzyk. Wzrost samej bety w tydzień świadczy o czymś złym. Zmiana 3 cm na jajniku jest dosyć spora. Więc jeżeli nie chcesz go stracić to w te pędy do szpitala.
Dziewczyny, byłam na powtórnej wizycie, niestety nic dobrego
Chciała mnie już zostawić w szpitalu na 48 godzin żeby powtórzyć Bety i jak przyrost znowu będzie kiepski to wtedy próbować farmakologicznie wywołać poronienie
Na razie nie zgodziłam się zostać w szpitalu, powiedziałam że te 48 godzin zaczekam w domu ,a po wyniku będę decydować.
Tak strasznie się boję
Dołączam zdjęcia z USG
Ale w szpitalu lekarz i sala operacyjna jest na miejscu a w domu mniemam,że nie masz takich udogodnień.Ale w szpitalu i tak musze odczekać te 48 godzin
Miałaś jakiś konkretny powód dla którego nie zostałaś w szpitalu ? Mi w trakcie mojej CP nie zaproponowali pobytu w szpitalu ale gdybym miała taka możliwość czułabym się bezpieczniej zostając. Możliwe że masz w sobie tykająca bombę która rośnie... Ja bym jechała jednak się stawić tak jak proponowaliDziewczyny, byłam na powtórnej wizycie, niestety nic dobrego
Tak strasznie się boję
Dołączam zdjęcia z USG
Ja również, tak jak Dziewczyny, radzę pojechać do szpitala. CP to nie żarty... Najlepsze co możesz zrobić dla siebie i swojego bezpieczeństwa, to być pod stała kontrola lekarza, w szpitalu, bo jelsi cokolwiek zaczeloby się złego dziać to mogą od razu ingerować.Dziewczyny, byłam na powtórnej wizycie, niestety nic dobrego
Tak strasznie się boję
Dołączam zdjęcia z USG
Psychicznie nie byłam przygotowanaMiałaś jakiś konkretny powód dla którego nie zostałaś w szpitalu ? Mi w trakcie mojej CP nie zaproponowali pobytu w szpitalu ale gdybym miała taka możliwość czułabym się bezpieczniej zostając. Możliwe że masz w sobie tykająca bombę która rośnie... Ja bym jechała jednak się stawić tak jak proponowali
Miałaś jakiś konkretny powód dla którego nie zostałaś w szpitalu ? Mi w trakcie mojej CP nie zaproponowali pobytu w szpitalu ale gdybym miała taka możliwość czułabym się bezpieczniej zostając. Możliwe że masz w sobie tykająca bombę która rośnie... Ja bym jechała jednak się stawić tak jak proponowali
Miałaś jakiś konkretny powód dla którego nie zostałaś w szpitalu ? Mi w trakcie mojej CP nie zaproponowali pobytu w szpitalu ale gdybym miała taka możliwość czułabym się bezpieczniej zostając. Możliwe że masz w sobie tykająca bombę która rośnie... Ja bym jechała jednak się stawić tak jak proponowali