Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja na swoje małe nieszczęście też mieszkam z przyszłą teściową ale mam ten plus, że my mamy górę domu a ona jest na dole.. mamy swoją kuchnię więc jesli nie dopuszzcze jej na góre ani nie zejdę na dół jest bardzo dobrzeja na cale moje "szczescie" mieszkam i bede nadal mieszkac z tesciowa![]()

;-)O tyle dobrze, że macie osobne mieszkania. Moja koleżanka mieszkała z mężem w jednym pokoju w mieszkaniu teściów. To dopiero przeżycie.;-)ja na swoje małe nieszczęście też mieszkam z przyszłą teściową ale mam ten plus, że my mamy górę domu a ona jest na dole.. mamy swoją kuchnię więc jesli nie dopuszzcze jej na góre ani nie zejdę na dół jest bardzo dobrze![]()
Nessi ale sie usmiałam z opisu twej tesciowej ahahahah >Matko Boska ja bym nie zdzierzyła tylu latjoanna82 - ja też tak mieszkałam, miałam na górze 3 pokoje + kuchnia i łazienkaale nie dało się wytrzymać, zero prywatności.
jeszcze tylko wejscie osobne i moge żyć ;DO tyle dobrze, że macie osobne mieszkania. Moja koleżanka mieszkała z mężem w jednym pokoju w mieszkaniu teściów. To dopiero przeżycie.;-)