reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nieobecność

reklama
Witajcie dziewczyny!
Wreszcie zalozyli mi konto w pracy i moge przez chwile cos Wam napisac :)
Dostepu do kompa w prawdzie na razie nie mam non stop, ale od czasu do czasu moze z pracy cos skrobne.
U nas zapierdzielnik na maksa. Nie wiem juz jak sie nazywam
Alusia od wczoraj chodzi do zlobka. Dzis byla tam sama przez 3 h. Mam nadzieje, ze bedzie ok. Jak ja zawozilam to nawet nie zobaczyla, ze wychodze.
Czekamy na decyzje w sprawie kredytu. Cos sie obijaja. Mialo to szybko sie zalatwic, a juz trwa 3 tydzien. Mam nadzieje, ze zdazymy sie wyprowadzic do konca czerwca tak jak planowalismy.
W pracy ciagle mam szkolenia. Jeszcze potrwaja ze 2 tygodnie i wtedy ide do wlasciwej pracy. Z jednej strony nie moge sie doczekac, bo wreszcie bede cos pozytecznego robic, ale z drugiej strony skoncza sie dlugie przerwy i obijanie pewnie.
Bardzo za Wami tesknie i mysle o Was czesto. Zagladam regularnie na galerie, ale nie mam czasu odpisywac. Buziaki!!!

No fajnie móc w pracy zaglądać na BB ja tez tak mogę w przeciwnym razie bywałabym tU bardzo rzadko z braku czasu ! A tak to staram sie zaglądać codziennie.

smutno mi.............bo laski sie obijacie i nie piszecie..............
rozumiem brak czasu,pewnie pogoda bomba to siedzicie na dworze,fajnie u nas pogoda do d....

a+T+ faktycznie masz urwanie glowy,ale jak na razie widze,ze sobie radzisz i jeste dobrze,buzka dla was

No Maxin masz rację u nas są teraz upały i długi weekend. My cały czas grilujemy, a to nad jezioro, a to do rodziców, żeby Pola w basenie pływała- nie siedzimy w ogóle w domu, więc internet poszedł w odstawkę. Ale jak tylko jestem w domu od razu biegne zobaczyć co tam u was!

Maxinku, wszystkie nieobecne mysla o Was, ale nie da sie czesciej na bb. Ja juz w ogole nie mam na nic czasu, ale chwilami wieczorkiem mam ochote po prostu odpoczac i wtedy tu zagladam
BUZIAKI!

Dokladnie brak czasu przy tylu obowiazkach no i ta pogoda.... to dwie przyczyny ze tu tak pusto... tak mysle
My tez calymi dniami na polku... to u znajomych to u rodzinki...
Czesto czytam ale brakuje czasu na pisanie....

reklama
Zmiana pracy, zmiana mieszkania.....+ładna pogoda na spedzanie czaasu z Nati na dworze mam nadzieje ze wybaczycie i przepraszam......:-(Głowa peka deprecha wraca...

Do góry