reklama

Nieobecność

reklama
nie - wy macie więcej - tylko ja mam najwięcej!!!!!!!!!!!!!!!!!! ZWYCIĘZCA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! HURRRRRRRRRRRRRRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

to wychodzi ze gluszek najlepiej wykorzystala czas spedzony w sieci albo po prostu nie czyta postow innych tylko sama pisze byle co :P

Ja melduje posłusznie że jestem i że jeszcze nie urodziłam >:(, w ogóle nie wiem czy kiedyś to nastąpi???!
A przeważnie nieodzywam się przez weekend, bo albo nas nie ma (teściowie lub rodzice) albo razem spędzamy sobie w domku czas, na necie siedze jak mężuś w pracy żeby mi szybciej zleciał czas.

no to teraz moje wyniki: ;D

8 dni - 14 godzin i 16 minut

głuszek - pobiłam cię ilością postów ;D

od dzisiaj mogę tylko was czytać i nic nie pisać :( - ale ja mam rogaty charakter i tak będę pisać ;) >:D

reklama
My tez bylismy wczoraj na 20.30 na kodzie :D i tak sobie tylko myślałam żeby mi wody w kinie nie odeszły - nie żeby mi było szkoda siedzeń multikina ale już byłam tak zmęczona po całym dniu na komuniii (i przejedzona) że stwierdziłam że najpierw musze to strawić i porządnie się wyspać żeby móc rodzić, ale film fajny ;) (oczywiście nie umywa się do ksiązki ale tego nie oczekiwałam bo jeszcze nie widziałam filmu na podstawie książki którą czytałam który byłby conajmniej tak dobry jak książka...)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry