Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Ja melduje posłusznie że jestem i że jeszcze nie urodziłam , w ogóle nie wiem czy kiedyś to nastąpi???!
A przeważnie nieodzywam się przez weekend, bo albo nas nie ma (teściowie lub rodzice) albo razem spędzamy sobie w domku czas, na necie siedze jak mężuś w pracy żeby mi szybciej zleciał czas.
My tez bylismy wczoraj na 20.30 na kodzie i tak sobie tylko myślałam żeby mi wody w kinie nie odeszły - nie żeby mi było szkoda siedzeń multikina ale już byłam tak zmęczona po całym dniu na komuniii (i przejedzona) że stwierdziłam że najpierw musze to strawić i porządnie się wyspać żeby móc rodzić, ale film fajny (oczywiście nie umywa się do ksiązki ale tego nie oczekiwałam bo jeszcze nie widziałam filmu na podstawie książki którą czytałam który byłby conajmniej tak dobry jak książka...)