Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Ksiażka bez porównania lepsza a film jak dla mnie średni - do obejrzenia, ale bez napięcia i emocji (chyba mi go jednak książka za bardzo przyćmiła) - też miałam nadzieję, ze film pobudzi Marysia do wyjśćia ale nic z tego - kopała mnie tylko cały film (co chyba też wpłynęło na moją opnię o nim ) a potem do 2 w nocy nia dała mi spać, o 6 się obudzilam na siku miku i nie mogłam usnąc - no to wstałam, umyłam się, śniadanko zdjadłam i dopiero wtedy usnęłam (koło 9.00) i wstałam teraz. Mam zajebistego doła, boli mnie trochę brzuch i jak nie urodze w tym tygodniu to się wypisuje z tego interesu.... Chyba sobie zaraz pójde zjęśc na poprawę nastroju tego tortam którego mąż przywiózł wczoraj z komuni - PYCHA
S A D Y S T K I !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
i czemu wy wspominacie o torcie
a ja jestem taka głodna - ale jak zaglądam do lodówki to dochodzę do wniosku, z e tam nic nie ma do jedzenia dla kobiety karmiacej piersią - a wy..... wspominacie torta.
A ja jestem w desperacji... nic mnie nie cieszy, a jak wchodze na BB to łapię jeszcze większego dola - mimo ze jestem od was uzależniona zastanawiam się nad odłączeniem od kompa na jakis czas..... MOze to cos da?