• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Nieobecność

reklama
odebralam wypis tak szybko jak moglam :) a dostep do komputera dzisiaj dzielnie blokuje mi moj Maciek ktory nei mial ani pracy ani szkoly. rodzic jeszcze nie rodze, ale juz moglabym w sumie )

ja ignoruje fakt zblizajacego sie porodu ;D
czytalam sobie historie sztuki, pokuje troche filozofie, tylko pogoda wstretna wiec niezbyt na spacery i takie bajery :/
ogolnie nudy na pudy.....moze jutro do kina skoczymy, a dzisiaj nie ma nawet na co, moge podlogi po raz setny odkurzyc i umyc, yeah ;)

Postanowiłam sie pouczyć .... rosyjskiego. Od czasu studiów go nie odkurzałam i nie używałam więc pora by się wreszcie czymś zająć pożytecznym a nie tylko jęczeć i siedzieć na necie i żreć. Kiedyśnie dostałam fajnej pracy przez to że sobie chmmm trohce zapomniałam tego języka a tak bym mogła się nieco podszkolić... Tylko ciekawe na ile mi starczy chęci bo szczerze nienawidze tego języka ;D ;D ;D

mi sie ciezko teraz uczyc, bo sie ciagle lapie na odplywaniu myslami hehe
najbardziej by mi sie przydalo jakies pracochlonne zajecie nie wymagajace wysilku intelektualnego
moze......zrobie mozaike? ::)
moglabym cos uszyc, ale chyba ze starych przescieradel, bo nie mam zadnego materialu ;)

ale zawsze sie lepiej uczy jak wiesz ze musisz a jak wiesz że nie musisz to już gorzej idzie - ja przynajmniej tak mam ;D ;D ;D. wiem jak się uczyłam w zeszłym roku anglika jak zdawałam CAE - myśłam że mój 27 letni mózg już został w tyle a tu prosze okazało isę z ejest jeszcze całkiem sprawny. ;D ;D ;D ;D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry