reklama

Nieobecność

też sie zastanawiałm gdzie Biedronę wcieo

kate kochana głowa do góry - ja mam też wszytstkiego dosć. a najbardziej mnie wkurza moja mama, która po wielkiej gigantycznej kłótni i praktycznie rozstaniem na nowo zakochala się w moim ojcu i zachowuje się jakby miała 16 lat.... ech szkoda gadac

reklama
KASIACZEK DZIĘKI ZA WSPARCIE :) :)

TY SIE TEZ NICZYM NIE PRZEJMUJ MAMA WRESZCIE PRZEJRZY NA OCZY A TY MASZ JUZ SWOJĄ RODZINĘ I ONA TERAZ JEST DLA CIEBIE NAJWAŻNIEJSZA

kate nie dołuj się...ja tez się zdołowałam,ale do tego to mam milion powodów:)))i codziennie ich przybywa...głuszek nie czaję?a gdzie helunia się podziała???

bo moja mama przeżywa druga miłość do mojego starego (a żarli się przdetem niesamowicie, w co wciągneli oczywiście mnie i moja siorę) a teraz nagle - już jest kochany tatuś i ona zachowuje się tak jakby rozum postradała - co tu do czajenia???

A ja melduje swoją nieobecnośc od dziś do 30 VIII (laptopa jednak nie biorę, musi zostac w Krakowie >:() - będzie mi was bardzo brakowało. Moze się nie zanudz ew tej Rabce i nie zamorguje mjeje zakochanej mamy (a swoją dorga jak ona wytrzyma bez swojej miłość 2 tygodnie ;D ;D)

reklama
Kate ale mi przykro ze nie mam jak pomóc bo chyba w takich sytuacjach to najlepiej sie wygadac i wyzalic.
Przepraszam ze Cie tak wywołuje ale jak długo sie nie odzywasz to poprostu czegoś mi brakuje ;D
Poza tym BB to właśnie te stale Głuszek Ty trini a+t Gosiek Biedrona te ciągle obecne, bo oczywiście i My pozostałe takie z doskoku.Ale jak ktoś wcześniej pisał was jest tu codziennie i duzo wiec jak którejs brak to robi sie dziwnie ;D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry