reklama

Nieobecności

reklama
Ewciu trzymaj się dzielnie!!! Mam nadzieję, że szybko się wykurujesz i zdążysz się nacieszyć weekendem bez teściowej, a co by nie było, to i tak od niej odpoczniesz ;-)

Ewcia życzę zdrówka :tak:kochana trzymaj się dzielnie a na żołądek to może jakieś kropelki lub herbatkę? Konsultowałaś to z lekarzem? Możesz się odwodnić więc może lepiej dmuchac na zimne?:tak:

Dziękuję Dziewczyny, jesteście kochane :-)
Z żołądkiem dużo lepiej, staram się nadrabiać płyny, na szczęście coś już mogłam zjeść ;-). Myślę, że wszystko wraca do normy, ale pogadam jeszcze z lekarzem we wtorek żeby sprawdził, czy z Małą wszystko dobrze. Dzisiaj moja Mamunia przyjeżdża, nie pozwoliła mi samej myć okien za co jestem jej bardzo wdzięczna :-D, bo trochę się ponaciągałam przez ten żołądek.
Pozdrawiam Was wszystkie serdecznie:tak:

No to kochane melduje ze od jutra w koncu u mnie remont i co najgorsze NIE BEDE MIAŁA KOMPUTERA!!!:szok::wściekła/y: tagedia! Nie wiem ile potrwa remont z tydzien moze troszke dłuzej! :baffled:Mam nadzieje ze jak wróce to wszystkie bedziecie dwupaku- tego wam zycze! No i mam nadzieje ze ja sama wróce w dwupaku :-) Wspomne tylko ze duzy pokoj bede malowac na kolor INDIAŃASKIE LATO tak jak dobrze pamietam Mata i Magdziarka maja taki kolor u siebie w domku ;-) bardzo mi sie podoba :-) no to pozdrawiam Was mocno i juz tesknie za Wami!!! Buziaki!!!:-);-)

reklama
Jak by sie ktos martwil to jeszcze jestem 2w1 ale strasznie sie czuje, glowa mnie strasznie boli, mam chyba temperature i nie wiem gdzie sie tak skasowalam....:-( wczoraj jeszcze bylo ok:-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry