reklama

Nieobecności

Agusia trzymaj się!!! a czy Ty przypadkiem nie chciałaś sie rozdwoić właśnie w ten week???
a ha Ewci dawno nie było, moze teściowa znowu jej mocno dokucza i wyjechala zeby troszke odsapnąć:baffled:

reklama
Agusia trzymaj się!!! a czy Ty przypadkiem nie chciałaś sie rozdwoić właśnie w ten week???

Tak chciałam:-D:-D:tak::tak:, ale póki co nic mi z tego nie wychodzi:-(. Mam tylko takie skurczyki słabiutkie przepowiadające. No ale jestem dobrej myśłi, może coś się ruszy:-D:-D:-D(żartuję). Muszę jakoś przetrzymać te odwiedziny.

Mamoo;
dobrze,że już Jesteś z nami :-)
agusiu;
nie Masz wyjścia - musisz poczkać z rozdwajaniem :-) ależ Będziesz miała zaległości... Wracaj do nas szybciutko.

Właśnie... gdzie jest Ewcia ?

Hej Dziewczyny, wybaczcie, ale nie mam siły siedzieć za długo przy kompie - mam kłopoty żołądkowe, nie wiem czy to jakiś wirus czy po prostu coś siadło mi na żołądku...praktycznie ciągle leżę od kilku dni, bo wszystkie kości bolą, nie mówiąc o boczkach...dzisiaj mieliśmy jechać po pracy z mężusiem na zakupy apteczne i dzidziusiowe no i może w końcu wybierzemy jakąś cyfrówkę, więc będę mogła nadrobić zaległości na "Brzuszkach". We wtorek mam wizytę u ginekologa, ale mam nadzieję, że wszystko ok, Malutka rusza się cały czas, więc o nią jestem spokojna. Dziękuję w ogóle za troskę, mam nadzieję, że wkrótce nadrobię zaległości, ale chwilowo znów idę się położyć...chyba za bardzo szarpałam z robotą w domku. Teściowej nie ma cały weekend, a ja nie mam siły z tego korzystać - co za peszek;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry